Allmänt

DET HÄR BEHÖVDE JAG…

Inlägget innehåller reklamlänkar till MQMarqet.

Hej Hej!

Igår när jag lämnat av lilla mamma hos Jacob så mötte jag upp några vänner på Orangeriet vid Norr Mälarstrand. Det var skönt att få babbla, bubbla och komma tillbaka till den vanliga världen för några timmar. Några av oss möttes senast på ett event för några veckor sedan men Helena har jag inte träffat live sen jag var hos henne i Lofsdalen precis innan pandemin startade.

Nina med sin underbara lilla hund; Doglas (hennes blogg hittar ni HÄR) och Pernilla (hennes blogg finns HÄR).

Och här vi två härliga tjejer till; Diana (vars blogg finns HÄR) och Helena som aldrig har långt till ett asgarv (Helena har också en blogg den hittar ni HÄR).

Orangeriet är ett supermysigt ställe med en stor brasa i mitten av lokalen. Det är en skön och avslappnad stämning här vilket jag verkligen gillar och det är ett perfekt ställe att gå till efter en kylig och burrig höst- eller vinterpromenad längs med Norr Mälarstrand.

Vi beställde in lite olika maträtter…

… och Doglas, han var allt bra sugen på det som låg på tallrikarna.

En härlig kväll med sköna tjejer!

Idag på lunchen hälsade vi på hemma hos Vendela så att mamma fick se hur hon bor. Vi åt en lunch ihop och sen landade vi in här hemma igen. Ikväll blir det en lugn kväll för oss. Vi ska äta lite god mat och jag ska börja planera lite inför morgondagens adventsfix. Jag hade tänkt att gå till gymmet idag men det hann jag tyvärr inte med så det får jag hämta upp när jag är tillbaka från nästa gotlandtripp, för på måndag reser vi tillbaka till ön igen. Den har varit planerad sedan länge och det passar ju bra nu när det är mycket att styra upp. I veckan som kommer så ska vi träffa prästen och solisten, och vi ska även till Växthuset och välja ut blommor. Saker och ting faller på plats nu efterhand.

Min blus hittar ni HÄR till nedsatt pris just nu. Den är snyggare i verkligheten än vad den är på mig just i den här vinkeln haha.

Ha nu en fin fredagskvälll. Vi hörs!

KRAM!

Leave a Reply

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *