Familj

EN LUNCHDEJT MED VENDELA…

Hej Hej!

Här går de… en mormor med sitt barnbarn. Så fint att de fick de träffas igen och att mamma äntligen fick se hur- och vart Vendela bor. Vi åt en lunch ihop och sen fortsatte Vendela med sitt pluggande och vi åkte tillbaka hem till oss.

Vi är alla rätt trötta och slitna efter allt som hänt senaste tiden så det var skönt att bara landa in här hemma igen i lugn och ro. Jag känner att jag ligger efter med allt möjligt nu och det känns som att jag har kniven mot strupen med allt. Jag gillar att ligga steget före och ha koll men nu planeras allt i sista sekunden. Men det får väl bli som det blir tänker jag. Vill också passa på att säga att jag vet att ni har svårt att trycka på det lilla hjärtat som finns längst ner i mina inlägg (gillaknappen). Det lyser ofta rött och när man klickar på hjärtat så försvinner en gillamarkering. Jag hoppas att felet ska bli fixat så fort som möjligt för det är ju lite irriterande när saker och ting inte funkar.

Idag ska det i alla fall adventspiffas här hemma så jag ska alldeles strax bege mig ut och köpa några passande blommor. En liten present ska också inhandlas för ikväll ska vi på middag hemma hos Johannes och Viktoria. Det blir mysigt för mamma att få träffa ännu ett av sina barnbarn.

Ha en fin lördag!

KRAM!

4 Comments

Leave a Reply

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *