Mina dagar

DET KLIAR I FINGRARNA OCH VAD HÄNDE MED SÖMNEN…

Inlägget innehåller reklamlänkar till Mio och Ellos.

Hej Hej!
Nu är vi över på andra sidan året och då längtar jag alltid ihjäl mig efter att få börja fixa med allt möjligt hemma på Gotland igen. Vi har ju bara kommit en liten, liten bit på väg både vad gäller att gå mot ljusare tider och vad gäller att fixa vårt lilla extrahus ”Annexet” för i somras tappade jag/vi totalt lusten för att fixa och inreda av någon anledning. Vi tappade farten helt enkelt. Men just idag kom det över mig och jag kände ett sug igen efter att kolla runt efter snygga grejer till vårt lilla hus. Jag gillar ju vitt (har alltid gjort och kommer alltid att göra oavsett trender), naturfärger, naturmaterial, trä och glas så jag fortsätter nog min spaning efter grejer i den stilen. 
Här, där vi idag har en soffa och ett litet soffbord ska det så småningom, när det lilla köket blir klart, stå en matgrupp och då kommer soffan att få flytta in i det stora huset. Jag hittade ett litet klaffbord HÄR som skulle kunna vara ett alternativ kanske. Så gulligt!

Jag älskar vår vita soffa från Sweef, och en liknande fast till ett helt annat pris i grått avtagbart tyg hittar ni HÄR. Just denna modell finns även som en tre-sistsoffa i samma grå men också i färgen sand. HÄR hittar ni den. Mattan, som finns i flera olika storlekar och färger och som är ett av våra bättre budgetköp finns HÄR. Det lilla träbordet kommer från Granit men jag tror tyvärr inte att det finns kvar. Kanske i någon butik någonstans. 

Hoppas att den här känslan av att det kliar i fingrarna nu håller i sig så att vi kan komma framåt framöver.
Är det bara jag som har haft svårt att sova de senaste nätterna? Två kvällar i rad har det varit helt omöjligt för mig att somna och när jag väl har somnat har jag vaknat på natten och haft jättesvårt att somna om. En del tror att det är nys men vi är på väg mot fullmåne och det hade jag inte en aning om förrän jag kollade idag och det slår faktiskt aldrig fel. Vi båda spårar ur sömnmässigt här hemma i samband med fullmåne så jag är i gott sällskap. Jag är nu helt dimmig av sömnbrist känner jag efter två jobbdagar med för lite nattsömn så jag håller tummarna för att jag somnar av ren utmattning i kväll. Jag måste hålla ut en timme till bara…
I morgon kör vi torsdag sen är det full fart mot helgen igen!
KRAM!

6 Comments

 • Sabelhagens Olivlund

  Mysigt annex ni har. Så ljust och fint.
  Fullmånen kan ställa till det riktigt med sömnen, min mamma har så svårt att sova vid fullmåne.
  Jag har också sovit lite kasst de senaste nätterna, eller snarare vaknat tidigt.
  Ha en fin kväll och hoppas du får sova gott
  Kram Maria

  • tiname@live.se

   Tack Maria! Ja men det är så knasigt med sömnen nu. Jag trodde jag skulle kunna somna gott natten som gick men nix. Helt hopplöst. Hoppas att det vänder nu! Ha en fin helg! Kram //Tina

 • Lena - gott för själen

  På nåt sätt verkar de flesta bli sugna på att ladda om när det gäller inredningen efter nyår. Mer än nånsin. Så även jag 🙂 Ni har det så fint där nere på Gotland och du har så bra känsla för det där med inredning så det kommer nog att bli toppen!

  Roligt att läsa in sig på ditt år som gått, även om jag känner igen det mesta.

  Hoppas du kan sova bättre inatt!

  Kram Lena

  • tiname@live.se

   Omstart på många sätt med ett nytt år, eller hur! Tack för dina fina ord Lena. Vad gullig du är och vad glad jag blir! Natten som gick var inte så mycket bättre den men jag hoppas på bättre sömn i natt. Ha en fin helg! Kram //Tina

 • Mamma C

  Jag har också svårt att sova när det är fullmåne blir ingen ordentlig sömn alls då. Även om jag alltid vaknar någon gång på natten så somnar jag om rätt snabbt igen annars.
  Sov gott inatt.
  Kram Carin

  • tiname@live.se

   Känns på ett sätt skönt att jag inte är ensam 🙂 och då måste det ju vara så att månen påverkar, eller hur? Nu håller vi tummarna för att vi får sova i natt. Kram //Tina

Leave a Reply

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *