Mina dagar

VI FICK LÅNA EN LITEN ÄLSKLING…

Hej hej! 
Sista dagen på det här jullovet. Även om jag har jobbat alla mellandagar så smyger sig lite jobbångest ändå sig på för från och med nu i veckan som kommer drar ju allt igång igen med full kraft. Förvisso roligt men det brukar ta en dag eller två innan man är på banan igen, eller hur?
Hur som helst så frågade vi häromdagen om vi kunde få låna en liten Loa och hitta på något kul och självklart fick vi det. Vi tog bussen ut till Sjöhistoriska museet för att leka i Lekrummet Blubb. Och gissa om det var en förväntansfull kille vi hade med oss… Kolla minen… oslagbar!

Vi spanade in skepp…

… och U-båtar.

Lyssnade på sagor…

Åkte rutschkana…

… tillsammans med en gädda.

Pratade i rör med Per som var på undre däck…

… och myste med gäddan i ett U-båtsrör.

Kollade på fiskar och dykare som simmade förbi utanför u-båtsfönstret…

… och avrundade med chokladboll och jordgubbssmakis i fiket.

Det var en nöjd liten kille som satt på tunnelbanan hem men självklart sladdade vi förbi godisaffären på Rörstrandsgatan också för att köpa med lite lördagsgodis för även om det egentligen var söndag så var det ju trettondagsafton, och det är ju som en lördag, visst? Tänk så mycket kärlek man kan känna för en sån här liten kille. Mitt hjärta svämmar över… När han sträcker sin lilla barnhand mot min och säger ”kom farmor” ja då börjar jag nästan gråta så fin är han. Älskade unge!
Att gå på Sjöhistoriska är helt gratis och Lekrummet Blubb är lagom för barn mellan 2-6 år. Det är inte jättestort men Loa äskade alla grejer och aktiviteter och hade vi inte sagt att vi måste åka hemåt igen så hade vi nog varit kvar där än…

Idag hade jag en plan på att åka till Mall of Scandinavia men jag vet inte om jag pallar. Ibland är det helt hysteriskt där på helgerna och därför brukar jag passa på en vardag eller en kväll istället. Jag ska klura lite till på det innan jag bestämmer mig.

Ha en fin trettondag!

KRAM!

6 Comments

Leave a Reply

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *