DET KOM EN BLÅELDSLEVERANS…

Posted on

Halloj!

Titta vad som levererades till vår dörr igår. Min mamma har alltid, så länge jag kan minnas, levererat ett fång blåeld till oss inför midsommar och så även igår. Blåeld och midsommar hör ihop eller hur? Min mamma, hon har sina ställen där hon knipsar av dessa vackra juveler och i år märks det inte om man plockar ett helt fång för det är så otroligt mycket blåeld överallt. Vackert!

Idag jobbade undan ett par timmar sen har jag varit ledig resten av dagen. Jag åkte in till Visby för att shoppa en midsommarklänning och jag hittade en på första försöket. Vad är oddsen på det när man som jag alltid är ute i elfte timmen?

Midsommarafton kommer vi att fira med barnen hemma hos min ex-man och hans sambo som vi gjort de senaste åren. Fin tradition det där och skönt för barnen att inte behöva fara mellan oss eller dela upp vartannat år. Det är inte alltid så självklart att man kan göra så. Jag är så tacksam för det och att vi alla funkar så bra ihop. Vi börjar med midsommarlunch hos Micke och hans Pernilla. På eftermiddagen cyklar vi ner till mina föräldrar vid strandhuset. Där dricker vi bubbel och äter jordgubbstårta. Sen cyklar vi tillbaka och grillar och firar midsommarkvällen.

Nu ska jag börja med kvällens middag och det blir inte grillat ikväll. Lilly och Per gräver upp trädgårdslandet så jag kan tänka mig att det är två hungriga själar som kommer in här så småningom. Kycklingtacos står på menyn.

Vi hörs!

KRAM!

What do you think?

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

2 Comments
 • Mamma C
  juni 18, 2020

  Vilken stor och vacker bukett av blåeld.
  Skönt för barnen när man kan fira högtider och annat ihop. Oavsett de är stora eller små.
  Ha en glad midsommar nu.
  Kram Carin

  • tiname@live.se
   juni 20, 2020

   Visst är det vackert med blåeld! Ja, det är fint att vi kan fira ihop. Enklast och roligast för alla. Kramar //Tina

Previous
NÄR MAN HITTAR EN RIKTIGT BRA BOK…