NÄR MAN HITTAR EN RIKTIGT BRA BOK…

Posted on

Inlägget innehåller en reklamlänk till Adlibris.

Hej på er!

Här sitter jag och har det gött! När jag hade packat ihop hemmakontoret för dagen så blev jag serverad ett glas rosé och efter två och en halv dag med regn och rusk så satt det fint att få njuta i solen igen. Sen har jag en förbaskat bra bok som jag måste tipsa er om. Så spännande och jag älskar böcker där ingenting är som man tror och slutet av boken är på ett sätt så att man inte bli besviken. Det behöver inte sluta lyckligt men det måste vara ett slut som inte gör en sur…

HÄR hittar ni Monica Rehns debutroman och jag längtar verkligen efter att hon skriver fler böcker.

Nu är det snart midsommar och det är inte klokt vad fort tiden går nu. Vi tog en långlunch idag och passade på att handla allt vi behöver till helgen och passade samtidigt på att handla till mina föräldrar. Nu är vi i och för sig bortbjudna på midsommarafton men det är ändå skönt att handla hem grejer till de andra dagarna i helgen. Det är så lite folk här på Gotland nu jämfört med vad det brukar vara i midsommarveckan. Ingen trängsel någonstans. Annars brukar det vara hysteriskt både i livsmedelsbutiker och på Systembolaget.

Men mina kottar droppar nu i alla fall in här på ön en efter en. Vendela kom i fredags, Jacob, Linda och barnen kom idag och i morgon kommer Johannes. Härligt att alla är samlade här ön igen.

Nu ska det grillas!

KRAM!

What do you think?

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

6 Comments
 • dianasdrömmar
  juni 18, 2020

  Tack för boktipset kram

  • tiname@live.se
   juni 18, 2020

   Det var det lilla :-). Ha en fin midsommar! Kramar //Tina

 • Mamma C
  juni 18, 2020

  Skönt att vädret är tillbaks igen och det ser ju ut att bli strålande väder till midsommar.
  Tack för boktipset, den kanske dyker upp någon gång när man byter böcker med varandra här.
  Jag tycker nog att det är lite skönt här hos oss att inte några turister är här ännu. Men det ändras det på snart när vi får börja resa igen.
  Kram Carin

  • tiname@live.se
   juni 18, 2020

   Ja, det ser rätt lovande ut inför morgon. Håller tummarna för att det håller! Ja, håll utkik för den var väldigt bra tyckte jag. Vet, du jag håller med dig lite. Jag vet ju att turismen är viktig men det är ändå rätt skönt att slippa trängas. Ha en fin midsommar! Kram //Tina

 • ulrica
  juni 22, 2020

  Tack för tipset.. har precis läst ut min bok och behöver en ny.
  Kram Ulrica

  • tiname@live.se
   juni 22, 2020

   Det var det lilla. Den var riktigt bra! Kram //Tina

Previous
DAGENS TIPS…