Allmänt

DET KOMMER ATT BLI EN ANNORLUNDA SOMMAR…

Idag när vi hade packat ihop vårt hemmakontor för dagen så sladdade vi förbi vårt lilla hus vid havet. Gräset hade växt sig långt så det var dags för säsongens första klippning. Min mamma var här häromdagen och städade igenom hela huset så nu är huset redo för att ta emot alla nära och kära.

Just nu är verkligen allt så knalligt grönt det bara kan bli. Idag har det varit drygt 20° här så allting exploderar just nu. Hyfsat mycket pollen kan jag säga…

Det var så vackert där ikväll.

Men det kommer att bli en annorlunda sommar i år. Min pappa finns ju inte med oss längre och det känns så konstigt att han inte kommer att vara där och småfixa med både det ena och det andra som han alltid brukade göra. Det känns tomt… Jag var och hälsade på honom på kyrkogården idag och jag vet ju att han ligger där men jag känner mig ändå säker på att han på något sätt kommer att vara med oss i Gnisvärd när vi alla i familjen samlas här i sommar.

Men vi har ändå några härliga månader framför oss och de kommer att blir både bra och fina… men annorlunda…

Vi hörs!

KRAM!

2 Comments

Leave a Reply

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *