DET VAR DÅ… OCH DET DÄR MED ATT KOLLA UPP SINA FLÄCKAR…

Posted on

Hej Hej!

Ja så här såg det ut häromkvällen när vi drack rosé på balkongen. Ikväll var det helt tvärtom för det har regnat och åskat men nu kommer värmen äntligen och jag såg att det ska bli 25-27° i nästa vecka. Underbart ju och vad fort det kan ändras. Min allergi är verkligen som allra värst nu. Jag nyser, ögonen rinner och det känns som om jag har grus i dem, bihålorna knäpper och spänner och jag är såååå trött. Samma visa varje år när det är som allra vackrast. Det var säkert det som påverkade mitt låga humör igår.

Innergården är så fin just nu!

Något annat som drog ner mitt humör var också att jag sen några veckor har känt att det har stuckit och surrat på ett ställe på ryggen. Jag har mest förträngt det men förrgår kväll tyckte jag att det blev värre och då kände jag att det var som en upphöjning i huden. Då blev jag skraj! Jag bestämde mig för att ringa och boka en tid. Eftersom jag har en sjukförsäkring genom jobbet så fick jag en tid redan idag på morgonen så jag gick iväg i morse och var supernervös. Mådde nästan illa faktiskt. Läkaren kändes trygg och bra och han kollade upp alla mina prickar och märken på kroppen. De som jag har haft länge har jag kollat regelbundet och jag vet att de inte är farliga. Det lilla märket på ryggen kunde jag lyckligtvis släppa direkt. Helt ofarlig men de kan kännas av när de blir irriterade. Puuhhh så skönt besked.

Men… han hittade en annan hudförändring precis nedanför halsen som jag knappt lagt märke till. Jag såg ett rött runt märke igår men tänkte att det var ett utslag men den ska vi ha lite koll på så att den inte blir större. I så fall ska vi ta en biopsi och ev. ta bort den. Men han har försäkrat mig om att jag inte behöver vara orolig.

Jag brukar se till att gå till hudmottagningen och kolla upp mina prickar och fläckar regelbundet och jag hade tänkt att boka en tid nu under våren. Inte för att jag har jättemånga men när det kommer en ny som jag inte känner igen då vill jag ta det säkra före det osäkra. Nu fick jag ju lite eld i baken så det blev gjort.

I morgon ska jag åka ut till Arlanda och jobba. Det känns ovant efter flera veckors hemmakontor. Våra riktlinjer är inte ändrade men ibland uppstår det möten som kräver att man är på plats.

Vi hörs!

KRAM!

What do you think?

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

2 Comments
 • Mamma C
  maj 28, 2020

  Så skönt att allt såg bra ut och att du fick eld i baken och fixa en tid också.
  Gubben har haft keratoser på huvudet som han bränt bort. Han går också och kollar det med jämna mellanrum så det inte blir nya.
  Ha en bra dag.
  Kram Carin
  P.S. Så skönt att värmen kommer till er med.

  • tiname@live.se
   juni 1, 2020

   Ja, det gick undan. Det var skönt att det gick så fort så behövde jag inte gå omkring och vara orolig. Bra att de har koll på din man. Idag kom värmen på riktigt också. 26° ska det visst bli. Synd att man jobbar… Ha en fin måndag. Kram //Tina

Previous
MELLAN HÄGG OCH SYRÉN…OCH LITE DEPP…