Allmänt

MELLAN HÄGG OCH SYRÉN…OCH LITE DEPP…

Hej!

När vi var nere på Gotland senast så blommade häggen för fullt. Inte hemma hos oss förvisso men hemma hos mina föräldrar. Vi knipsade med oss en liten bukett hem till Tofta från när vi hade ett litet ”garden party” i deras trädgård för ett par veckor sedan och konstaterade att i år kommer vi att missa syrénerna. Vår tomt på Gotland ramas ju in av en stor, lång syrénhäck som täcker ca 50% av vår gräns mot våra grannar åt två håll och det är magiskt att vara där när den blommar för fullt. I år kommer vi att missa det och det gör mig lite depp…

Men häggen prickade vi in i alla fall. Vi får vara glada för det.

Jag har känt mig lite depp och olustig idag överlag och om det är beror på att jag missar syrénerna eller om det är det allmänna läget vi alla befinner oss i just nu, det vet jag inte. Det känns så förbaskat segt allting. Och sen gick solen i moln också… precis när jag skulle ta en power walk för att pigga upp mig lite. Inte ens solen fick jag glädjas åt tänkte jag då. Men den kom tillbaka och nu, efter att jag har powerwalkat och tränat så känns det faktiskt lite bättre.

Nya tag och nytt mood i morgon…

KRAM!

8 Comments

 • Inger

  Ja du det är en konstig tid vi lever i. Värst är ju ändå att i nte få krama sina barn och barnbarn . I vår lilla stad har vi haft 22 grader och sol idag
  Älskar din blogg och läser den varje dag
  Den är så ”normal”
  Inte ytlig och skrytig. Tyvärr dålig på att kommentera. Ha det bra och hoppas morgondagen blir lite mindre depp. Kraaam Inger 😀

  • tiname@live.se

   Tack snälla Inger för din fina kommentar. Den värmer ska du veta! Och du behöver inte känna att du måste kommentera. Jag blir glad för de som kommer när de kommer :-). Livet är ju inte en dans på rosor jämt och jag delar gärna med mig av den sidan också. Särskilt nu när det är så fasligt tråkigt med allt. Att inte få möjlighet att träffa sina nära och kära är förfärligt för många. Ha en fin fortsättning på veckan! Kram //Tina

 • Mamma C

  Känns som det är rätt mycket som man missar i år tycker jag. Men jag försöker att tänka positivt för det mesta. Men det var inte så länge sedan som jag fick en depp på dagen och började att storböla, för att allt är kaos och elände ute i världen just nu.
  Kram Carin

  • tiname@live.se

   Samma här. Jag är i grunden glad men ibland deppar jag ihop. Då får man gråta en skvätt och sen gå vidare igen. Kram //Tina

Leave a Reply

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *