Allmänt

DET VAR I ALLA FALL EN AV OSS SOM FICK ETT PAR NYA PJÄXOR…

Inlägget innehåller en reklamlänk till Bokus.

Igår var det dags för Per att kvittera ut sin 50-årspresent från mig; ett par nya pjäxor. Vi tog en promenad upp till Roslagstull där Alpingaraget ligger. Där kan man hitta bra grejer och få hjälp av erfaren och duktig personal. För att få prova pjäxor får man ta en digital kölapp och igår var kötiden en dryg halvtimme. Drygt tyckte vi med tanke på att lokalen är rätt liten och det finns ingenstans att slå sig ner under tiden man väntar.

Men till slut blev det Pers tur.

Efter att ha fått prova flera olika potentiella pjäxor så valde han ut ett par som han tyckte satt bäst. Nästa steg i processen var att forma sulor och då fick han sitta med fötterna på någon slags apparat så att passformen blir utitfrån hans egna fötter.

Så nu har han sina nya pjäxor här hemma och är redo för ett par vändor upp till Sälen framöver.

Igår hade jag inte en tanke på att köpa ett par nya pjäxor till mig men när jag hade suttit med den här utsikten under en lång stund under tiden som Per provade ut sina så blev jag mer och mer sugen på ett par. Mina nuvarande har väldigt många år på nacken och de borde ha bytts ut för länge sen. Så jag gick hem och sov på saken och idag promenerade vi bort till Alpingaraget igen.

Idag var det 20 stycken före oss i kön när vi kom och efter 1,5 timmes väntan var det fortfarande 11 stycken före oss. Då gav vi upp. Suck… så förbaskat trist. Igår hade de hur många som helst i personalen… idag inte alls många så det gick med snigelfart. Blev så besviken… Tricket är så klart att gå dit en vardag på en udda tid så jag får ta nya tag i veckan. Jag har ju ingen brådska för det är ännu flera veckor tills vi åker upp till Sälen första vändan och det var ju i alla fall en av oss som fick ett par nya pjäxor. Vackert så!

I veckan väntar jobb och flärd, och på fredag åker vi äntligen över till Gotland igen. Längtar som en tok dit nu! Nu ska jag börja på en ny bok och funderar lite på den HÄR. Har ni läst den? Vad tyckte ni?

Ha en fin vecka så hörs vi!

KRAM!

4 kommentarer

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *