Mode

HÅRET BLEV LÅNGT HELT PLÖTSLIGT… OCH SLUTET GOTT ALLTING GOTT…

Inlägget innehåller en reklamlänk till MQMARQET.

Här står jag och unnar mig ett glas rött. Nu när vi kör Hello Fresh så är det Per som lagar maten varje kväll så jag kan bara mingla runt i köket och sprida glans. Lyxigt, eller hur!

Idag har jag också lyxat till det och varit vid Gullan på Salong Inside och satt i nytt hairtalk. Jag gillar att ha lite längd men tyvärr orkar mitt eget hår inte växa ut så långt nuförtiden. Så vilken tur att man kan fuska lite och låta håret bli långt helt plötsligt.

Så här såg det ut när det var alldeles nyfixat men jag skulle ju så klart ut på en del ärenden nu ikväll så de fina lockarna är nu ett minne blott. Lite vågor är i alla fall kvar.

Om ni gillar stickade klänningar så vill jag tipsa om den här. Hur skön!!! Den finns HÄR och den är redan en favorit här hemma. Inte alls stickig utan bara mjuk och härlig.

Vad gäller slutet gott, allting gott så fick jag äntligen tag i ett par pjäxor i går kväll. Så dumt att gå dit en helg när man kan gå dit en vardag men nu är även jag kittad inför våra resor till Sälen.

I går fyllde även vår älskade stora kille Jacob 34 år… 34 år…helt sjukt vad tiden har gått fort. Killen som är lugnet själv, har en kvick underfundig humor och som är en alldeles alldeles underbar pappa till sina barn. Han är också en jättefin storebror som tar hand om sina småsyskon när det behövs. Jag är så stolt över honom. Tänk att han är made by me!

Firandet tar vi en annan dag när vi har möjlighet att samlas alla för nu är det full rulle på alla håll och kanter. Johannes och Viktoria flyttar till Lidingö i morgon och epoken i Bandhagen går mot sitt slut. Vi är på väg ner till Gotland i slutet på veckan och Vendela pluggar på som bara den. Pers tjejer är båda två på Gotland just nu och det ska bli mysigt att få umgås med dem när vi kommer ner.

Men först två dagars jobb på Arlanda!

Ha en fin tisdagskväll!

KRAM!

6 Comments

  • tiname@live.se

   Ja, jag kan sova med dem. De är fastsatta med någon slags tejp och jag sätter om dem var 7:e vecka vid min frissa då mitt eget hår har växt ut en bra bit och behöver flyttas upp. Det är riktigt hår så jag tvättar och lockar det som vanligt. Kram //Tina

   • Katarina Beer

    Så bra då vet jag, ska bli kul att följa er när ni flyttar till Gotland, följer ju Elsa Billgren också, känner ni varandra?

Leave a Reply

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *