Allmänt

EN BÄTTRE LÖRDAG PÅ NÄÄS…

Hej på er alla som tittar in här!

Ja, det lider ingen större nöd på oss som ni ser. Vi har verkligen haft en toppendag och jag ska visa er mer här ifrån Bomullsfabriken framöver, men jag börjar med att visa en glimt från Badhuset där vi har varit ikväll. Det finns ett litet spa här på Nääs Fabriker som kallas för just Badhuset. Det finns två bad; en liten och en lite större samt badbryggor om man vill ta ett dopp i sjön. Vill man basta så finns det två typer av bastu. En vanlig och en aromabastu.

Precis som det är med allt annat här; att man måste boka tider till allt från middag till frukost för att det inte ska bli för trångt så behöver man också boka tid till badet. Vi valde att boka en tid när vi trodde att alla andra skulle äta middag och hoppades på att det inte skulle vara så många där. Och vi hade en sådan tur att vi fick ha badet helt för oss själva. Magiska timmar tillsammans med min darling!

Per badade i sjön flera gånger men det hoppade jag över. För kallt för mig…

Man kan pausa lite från badandet både ute och inne och där kan man bli serverad något gott att dricka.

Eftersom vi badade när alla andra åt middag så missade vi ju middagssloten i restaurangen. Det blev room service för oss med en god burgare i stället. Maten här på fabriken är så god och det var supermysigt att sitta och äta middag med utsikt över sjön bara vi två.

Vilka fina dagar vi har här på Nääs Fabriker och jag är så glad över att vi valde just det här stället. Så fint och bra på alla sätt och vis.

I morgon har vi en sen utcheckning så att vi kan få njuta av det här stället så länge det bara går och sen ska vi vända hemåt till vardagen igen. Vi ska mellanlanda på ett mysigt ställe på vägen och det känns bra att det inte är slut när vi åker härifrån i morgon.

Ha en fortsatt fin lördagskväll!

KRAM!

6 Comments

Leave a Reply

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *