Resor

EN BÅTTUR PÅ MEDELHAVET… OCH ALLA BORDE FÅ HA EN NADJA I SINA LIV…

Hej allesammans!

Har ni tagit en båttur på Medelhavet någon gång? Det gjorde vi dagen efter födelsedagsfirandet. Som tur var gick vi inte ombord förrän vid 16-tiden på eftermiddagen så vi hann att vila på solterassen under dagen innan det var dags att åka in till hamnen i Palma.

Oasis heter katamaranen som Nadja hyrde och turen tog 4,5 timme ungefär.

Vi samlades vid en bar i hamnen…

…och där sprang vi på Micke som äger restaurangen La Paloma som vi var på under fredagskvällens firande när Nadja så generöst bjöd oss alla på middag.

En kram i baren vänner emellan är aldrig fel!

Dags att gå ombord och munskydd på. I Spanien har man munskydd på inne i butiker, när man rör sig runt inne i en restaurang (så fort man satt sig får man ta av sig dem) eller när man är utomhus och det är trångt. När vi klev på katamaranen så ville de att vi skulle ha på munskydden men så fort vi la ut så fick vi ta av oss dem.

Micke vinkade av oss…

… och sen var det full fart ut på havet.

Fina vän!!!

Vackra, glada, härliga tjejer!

Vi la till vid en vik där vissa badade och en del utforskade grottor.

Kocken lagade mat som var supergod.

Och det fanns många sätt som man kunde äta på.

Många skratt blev det på soldäck.

Den här bilden har ni kanske sett i ett av mina tidigare inlägg men den summerar den här båtturen så väl tycker jag. Musik, party, glada, sköna människor och en födelsedags-tjej som jag tror var supernöjd även med den här dagen.

Grymt par!!!

Till slut var det dags att vända tillbaka…

… till Palma där vi fortatte festen på stan. Och tror ni inte så att det också blev en efterfest på grannens balkong när vi kom tillbaka till hotellet. Det kändes ju helt perfekt där och då men allvarligt talat… att man inte fattar att man passerat 20 år för längesen. Men kul hade vi och vi var ändå förvånansvärt pigga när det var dags att gå upp och äta frukost dagen efter.

Jag har så många intryck från den här resan och vi har svårt att släppa tankarna på den. När får man egentligen möjlighet att i vuxen ålder resa tillsammans med ett stort gäng vänner där alla, och då menar jag precis alla, ger allt för att skapa skön stämning? Inte särskilt ofta. En stor eloge och tack till Nadja som har gett oss alla massor av fantastiska minnen som vi kan plocka fram när hösten känns mörk och tung. Alla borde verkligen få ha en Nadja i sina liv!!!

Nu har jag stängt jobbet för den här veckan. I morgon har jag min sista permitteringslediga fredag och sen återgår jag till femdagarsvecka igen. Men nu väntar en tredagars ledighet och det ska bli så skönt med en redig sovmorgon i helgen. Minns inte när jag hade det senast. Jag känner att jag har en sömnskuld att ta igen.

Ha en fin kväll!

KRAM!

5 Comments

Leave a Reply

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *