NÄR MAN FÅR FIRA EN FIN VÄN…

Inlägget innehåller en reklamlänk till Åhléns.

Hej Hej!

Ni börjar kanske tröttna på Mallorcainlägg vid det här laget men jag har ännu ett par härliga dagar kvar att berätta om.

Äntligen var det då dags att få fira födelsedagsbarnet så vi alla var uppe rätt tidigt för att förbereda frukostfirandet dagen D. Det blåstes ballonger, tröjorna som tryckts upp sattes på och det fixades och donades som bara den. Hotellet var helt fantastiskt som ordnade allt möjligt för oss under hela vistelsen. Så förbaskat bra service! Europe Playa Marina… lägg det på minnet.

Nadja hade blivit instruerad att hon skulle dyka upp via hissen kl. 09.00 så där ställde vi upp oss och det ser verkligen ut som att vi är personal i en sjukhuskorridor haha.

Och så kom hon då äntligen! Varje gång som hon skulle någonstans under dagen så plockades den här portalen fram och hon fick passera genom den. Det var inte många guldstrån kvar på den där när dagen var slut kan jag säga. Stråna hittades överallt och jag hittade till och med några i min väska när jag kom hem.

Vi åt frukost och drack champagne…

… och hängde på solterassen. Under dagen droppade det in fler vänner som varit på annat håll dagarna innan.

Vi åt lunch…

… solade och badade lite till…

… och drack Cava Sangria.

Han och jag!!! Jag älskar att semestra med honom.

Ja sen var det ju dags att piffa till sig lite inför kvällens middag. Alltså… hur snygg är hon inte… 50-åringen. Smashing!!! Ljuset ligger på så att det ser ut som att man har värsta dubbelhakan men det bjuder jag på haha.

Nadja hade fixat en buss som tog oss in till Palma och restaurangen La Paloma.

Min topp kan ni hitta HÄR. Den kostar en slant men den har jag redan använt flera gånger och jag vet att den kommer att hänga med hur länge som helst. Ibland är det värt att lägga några hundralappar extra för något man verkligen vill ha (den sista bilden har har jag lånat av Pers ex-fru Lotta som också var med på resan).

Vi landade som sagt in på La Paloma som ligger i Gamla Stan i Palma; nära katedralen. La Paloma drivs av en gotlänning som är bosatt på Mallorca sen många år tillbaka. Både han och hans fru har haft ett finger med i spelet kring mycket av det vi gjort under den här resan och middagen på La Paloma var grym. Vi blev bjudna på Tapas och goda drycker, och stämningen var på topp. Vilken magisk kväll!!! (Lånad bild)

Ja här sitter jag och drömmer mig tillbaka; tillbaka till värmen, solen och alla sköna människor… men verkligheten pockar visst på. Det är dags för en powerwalk. Ja så får det bli när man levt i sus och dus i flera dagar.

Ha en fin onsdagskväll så hörs vi!

KRAM!

What do you think?

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

5 Comments
 • Mamma C
  september 23, 2021

  Vilket 50-års kalas det var. Så mycket trevligheter hela långa dagen.
  Kram Carin

  • tiname@live.se
   september 23, 2021

   Ja det var något utöver det vanliga. Ett fantastiskt firande! Kram //Tina

 • Jenny Dahlberg
  september 23, 2021

  Vilket fantastiskt firande! Och vilket härligt gäng! 🤩

  • tiname@live.se
   september 23, 2021

   Ja, det var så vansinnigt roligt och härlig stämning med ett fantastiskt gäng! Kram //Tina

 • Lena - gott för själen
  februari 2, 2022

  Jamen hur kul låter inte det där då?! Älskar alla typer av festligheter. Så roligt! Och det syns verkligen vilken härlig person hon verkar vara.

  Kram Lena

Previous
MIDDAG I CAMP DE MAR…