Mina dagar

EN BLÅSIG PROMENAD VID HAVET…

Hej på er!
Håll i hatten säger jag… tur jag tog på mig lilla jackan när vi gick ner till stranden. Det blåste friskt minst sagt. Inget ovanligt för den här ön men idag blåste det mer än vanligt. Men det ska bli varmare och mindre blåsigt nu framöver. Stort gilla på den!

Hade det varit bättre väder så hade säkert den här strandbaren varit igång inför sommaren och om jag får gissa så är det säkert full fart här om ett par tre veckor.

Då ska vi sitta här med ett glas rosé och njuta av solnedgången på första parkett.

Vägen ner till stranden…

I år har man röjt stranden från sly och buskar och det har blivit så mycket öppna ytor som jag inte sett sen jag var liten. Det har blivit så bra!

Det här var en av platserna där man spelade in ”Pippi på de sju haven” när jag var liten och det var så här det såg ut då med lite konstgjorda palmer här och där.

Jag äskar verkligen den här platsen så mycket och jag är så lycklig över att vi har möjlighet att kunna få vara här, där jag har växt upp, så pass mycket som vi kan. Jag har sagt det förut; att få växla mellan att bo i Stockholm med storstadslivet och vårt lilla ställe här vid havet är guld värt för mig.
Nu väntar vi in ett par tonåringar som är på ingång och i kväll blir det ugnsbakad lax med dill, citron, hackade pistagenötter, kokt färsk potatis och ramslökspesto till middag.
Ha en fin kväll!
KRAM!

6 kommentarer

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *