Mina dagar

EN DAG I ÖSTERSKÄR…

Innehåller reklamlänkar till Åhléns och Lagerhaus.

Hej på er!
Så här såg jag ut igår när jag var på väg till gårdagens 40-årsfirande. Vi mötte upp två fd kollegor från PayExtiden vid Östra Station vid 13-tiden och tog Roslagsbanan ut till vackra Österskär där Eric och Malin har sitt lilla egna paradis.
Min klänning kommer från H&M och mina sandaler köpte jag på Other Stories. Vill ni se ett par andra snygga somriga klänningar så tycker jag att ni ska kika på den HÄR och den HÄR.

Framme i Österskär och därifrån gick vi tillsammans med Jenny och Kiarash den korta lilla biten ner till viken där Eric och Malin bor. Vi hade köpt en fin korg HÄR och fyllde den med ett par riktigt bra rödviner, ostar och marmelad. som vi gav bort i present. 

Tänk att få vakna till den här utsikten om morgnarna…

Överallt i trädgården runt alla byggnader har de byggt altaner med sittgrupper lite här och där så att man kan följa solen, eller skuggan om man nu vill det.

Hela dagen och kvällen bjöds vi på god mat och goda drycker och efter att också ha kommit tvåa i trekampen så så var jag ju rätt nöjd med den här dagen minst sagt.

En del tog sig ett dopp i havet och andra tog sig ett dopp i spabadet och jubilaren själv… han gick mest omkring och njöt och skålade under dagen. Precis som det ska vara när man fyller år.
Tack Eric och Malin för en härlig dag och kväll tillsammans med er och era trevliga vänner!
Nu ska vi rassla ihop våra grejer och ta oss till ett bad någonstans. Hot hot hot idag. Det gillar vi! Ha en fin söndag!
KRAM!

2 Comments

Leave a Reply

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *