JAG HAR LANDAT IN PÅ ÖN IGEN…

Hello!
Tittar in en snabbis här under lunchen och säger hej från ett soligt men blåsigt Gotland. Jag skulle egentligen ha landat typ nu men fick en förfrågan om jag ville boka om till en morgonflight i stället, utan kostnad vilket jag så klart tackade ja till så nu har jag landat in, hunnit jobba från hemmakontoret och när jag jobbat klart för dagen sen senare i em ska jag möta upp kollegor från Visby Airport och gå på ett kvällsmingel kopplat till Almedalsveckan. I morgon blir det seminarier under dagen och jag håller tummarna för att de inte regnar och blåser bort för det ska tydligen bli busväder i morgon.
Ha en fortsatt härlig måndag!
KRAM!

What do you think?

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

2 Comments
 • Sabelhagens Olivlund
  juli 1, 2019

  Underbar bild! Så fiiint.
  Ha en trevlig kväll
  Kram Maria

 • tiname@live.se
  juli 2, 2019

  Åhhh tack snälla! Ja Visby är ett tacksamt motiv verkligen. Ha en fortsatt fin vecka. Kramar! //Tina

Previous
EN DAG I ÖSTERSKÄR…