EN DAG MED BÅDE GOTLAND OCH STOCKHOLMS SKÄRGÅRD…

Inlägget innehåller reklamlänkar till Lindex, Ellos och Åhléns.

Idag har vi en lugn söndag efter att det varit full snurr fredag och lördag. I fredags mötte vi upp två bloggvänner Tina och Helena och deras respektive för en middag. En mysig kväll som jag återkommer om i ett annat inlägg lite senare.

Lördagen startade vi upp med ett besök i Kungsträdgården där det var en gotlandsmässa som vi hade snappat upp via sociala medier. Nu sticker jag förmodligen ut hakan litegrann men jag måste säga att det här kunde man gjort så mycket mer av. När vi kom till Kungsan så fanns det inget som indikerade att det var något på gång. Vi spekulerade i vart den där gotlandsmässan kunde tänkas vara någonstans. Redan när man kommer in till kungsan oavsett från vilket håll så tycker jag att borde det ha funnits någon slags indikation på att det är något som pågår och vart.

Det fanns flera grymma utställare men jag skulle ha velat ha lite mer glass och ballong, musik, puls och lite mer GO över området och framförallt “banderoller” eller något liknande vid själva ingången som indikerar att “Här händer det grejer”, för det fanns ju hur många erbjudanden som helst som exempelvis resor till halva priset till Gotland mm. Det som syntes mest var Västerviks banderoll och inget fel med det men det är ett trevligt arrangemang som kan utvecklas mycket mer!

Mina byxor har jag fått många frågor om. De är förra vårens modell och finns HÄR till kampanjpris. De är inköpta förra våren så HÄR finns årets uppdaterade modell.

Vi snicksnackade med gotlandsvänner på området och hämtade sen upp lite lunch i farten som vi åt i solen framför fontänen…

Framåt eftermiddagen var det dags att hoppa på Roslagsbanan ut till Österskär för att hänga med vänner som precis har sålt sitt hus med det magiska läget för att flytta till Spanien.

Det är så mysigt att åka ut till Österskär som också är ändstationen på Roslagsbanan men vi konstaterade att det var lite ledsamt att det är sista gången som vi hälsar på Eric och Malin på just den här platsen.

Pers väst hittar ni HÄR. Snygga västar finns också HÄR, HÄR och HÄR. HÄR har ni fler snygga västar till herrar. Min väst kommer från VILA men jag kan inte hitta den någonstans i webb-butik. Den kanske finns kvar i någon fysisk butik och jag vet att den även har funnits i beige.

Magiskt läge med en underbar utsikt…

Precis när vi kom började det att spöregna och vi hann precis in men en timme senare var ovädret förbi och det klarnade upp igen lagom tills fördrinken druckits upp. Då åkte grillen fram.

Deras lilla dotter som är en förtjusande liten dam hjälpte glatt till med att duka upp ute på en av flera mysiga altaner på tomten.

Så tråkigt att de flyttar men nu väntar ett härligt liv för dem i Spanien och då får vi ju anledning att åka dit och hälsa på dem. Vi vet ju vart de ska bo eftersom de har haft sin lägenhet utanför Malaga i flera år och vi bodde i deras lägenhet när vi var där för 2,5 år sedan ungefär.

Vi vinkade hej då till familjen mellan magnoliagrenarna och var sen hemma igen lagom till Eurovision startade. Att Ukraina fick folkets röster och vann var ju inte helt otippat men jag gillar verkligen UK:s låt och Cornelia Jakobs gjorde jättebra ifrån sig. Jag gillade inte alls Spaniens bidrag så jag tyckte faktiskt att Cornelia var värd en tredjeplats. Men så länge det höll på… vi kom ju aldrig i säng.

Idag är det jättefint väder och jag skulle verkligen vilja vara utomhus hela dagen men det här hemmet behöver verkligen lite kärlek nu. Vi har rest så mycket fram och tillbaka den senaste tiden och kommer att göra det även framåt så vi får helt enkelt prioritera och röja upp lite här. Vinterkläder ska bort och klädkammaren behöver tas omhand.

Ha en fortsatt underbar söndag!

KRAM!

What do you think?

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

4 Comments
 • Lena
  maj 16, 2022

  Var kommer dina byxor från på första bilden?

  • tiname@live.se
   maj 16, 2022

   Jag har länkat till butiken i inlägget nu så kolla där 🙂 Kram //Tina

 • Mari-Anne
  maj 16, 2022

  Jag undrar också var byxorna kommer ifrån🌷 Och västen med… Mycket snyggt på dig och kanske på mig😀🤗

  • tiname@live.se
   maj 16, 2022

   Tack 🙂 Västen kommer från VILA men jag tror dessvärre att den är slut på nätet. Du kan kanske hitta den i en fysisk butik. Jag har lagt ut två länkar i inlägget nu så kika där så hittar du mina byxor (förra årets modell) och årets uppdaterade modell. Du kommer med all säkerhet att passa jättebra både i byxor och väst! Kram //Tina

Previous
RESTAURANGTIPS MALLORCA…