Allmänt,  Mode

NÄR DET KÄNNS SOM ATT MAN KÄNNER VARANDRA…

Inlägget innehåller reklamlänkar till Ellos och Gina Tricot.

För nio år sedan lite drygt så startade jag upp min blogg och nästa år firar vi faktiskt 10-årsjubileum, bloggen och jag. När jag skrev mitt första blogginlägg kände jag ingen som bloggade men jag följde däremot ett helt gäng bloggare och tänkte att det där vill jag också göra så jag satte igång. Jag minns inte exakt när jag började följa Helena och Tina som jag umgicks med i fredags men Helena lärde jag känna på en bloggträff för flera år sedan och Tina har jag aldrig träffat live tidigare. Men vi har följt varandra länge både inne på våra bloggar och på Instagram och när Tina hörde av sig om att hon och hennes man skulle komma till Stockholm och undrade om vi ville ses så sa vi självklart ja!

Min kavaj som är oversized har jag köpt på HM och vita jeans finns HÄR och HÄR.

Vi möttes upp på Portal Bar som ligger vid S:t Eriksplan; ett stenkast från där vi bor…

… och så kul att äntligen få umgås även med Tina på riktigt och det kändes direkt som att vi känt varandra jättelänge. En skön och härlig känsla! Vilka tjejer… glada, öppna, enkla och härliga.

Tina och hennes man är så grymma på att fotografera och skriva, de har många strängar på sin lyra och deras härliga blogg med massor av inspiration hittar du HÄR. HÄR finns härliga Helenas blogg där hon delar med sig av allt från himmel till jord i sitt liv tillsammans med sin nya kärlek. Eller ny och ny… de har ju faktiskt varit tillsammans i över ett år nu turturduvorna.

Vi tog ett glas bubbel innan det var dags att gå till nästa ställe…

… till Melanders på Dalagatan här i Vasastan. Här brukar vi ofta köpa fisk, skaldjur och andra godsaker.

Jag åt en sparris till förrätt som var helt magisk och en fisk- och skaldjurssoppa till varmrätt som tyvärr var för salt för mig. Men man blev ju mätt på fisken, räkorna och musslorna så direkt ledsen var jag väl inte även om det var lite snopet och otippat.

Det blev några mysiga timmar tillsammans och med samtalsämnen som aldrig tog slut. När vi var ensamma kvar sen länge och personalen började släcka ner så insåg vi att det var det dags för oss att runda av.

Vi sa hej då för den här gången och vandrade hemåt med ett leende på läpparna. Tänk vad mycket roligt jag får uppleva tack vare att jag startade upp den här bloggen för snart 10 år sedan. Så glad för att jag vågade göra något som var helt utanför min comfort zone!

Idag har jag varit på Arlanda och jobbat. Dramatik blev det också eftersom det kom in ett bombhot så att delar av Terminal 5 fick utrymmas. Läskigt sånt där. Vid 15-tiden var faran över och allt återgick till det normala igen. Det märks att resandet dragit igång rätt ordentligt nu. När jag skulle åka hem med flygbussen så blev det tvärstopp när jag skulle gå på för att det var fullt så jag fick vänta i 20 minuter på nästa. Den blev också full… Det är så kul att det är liv och rörelse på flygplatsen igen efter två tuffa och konstiga år även om det innebar att jag kom hem lite senare än tänkt.

I nästa inlägg så lovar jag att ni ska få ta del av vilka hotell vi bott på när vi varit på Mallorca som flera av er har efterfrågat. Men tills dess; ha en fortsatt fin måndagskväll så hörs vi!

KRAM!

2 Comments

  • home2tiny

    Så mysigt att äntligen få ses irl. Kvällen gick på tok för fort, tänk att vi stängde stället, ha, ha. Hoppas vi kan ses snart igen och har ni vägarna förbi är ni alltid varmt välkomna hem till oss. Kram och hälsa Per från oss. Tina och Mr C

    • tiname@live.se

      Ja verkligen Tina! Det kändes verkligen som om vi hade känt varandra hur länge som helst. Tack så mycket och detsamma säger vi till er. Åker ni till Gotland så måste ni höra av er! Ni är så välkomna! Per hälsar tillbaka och hälsa C Kram //Tina

Leave a Reply

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *