EN DRINK PÅ VINÄGER…

Heeeey!

Vilken sommar vi fick till slut va!

Kommer ni ihåg att jag nämnde “Vinäger” häromdagen? Här har Mats som äger stället kanske det skönaste stället i Visby. Alltså… man kastats rakt ner till Medelhavet med allt vad det innebär. Så jäkla snyggt…  Här hamnade vi på ett glas efter middagen på Supper innan vi tog bussen tillbaka ut på landet igen. Här kan man både äta och dricka gott i en galet fin miljö.
Det finns små oaser både här och där där man kan sitta och äta och det är till och med vackert på vägen till “Damernas” … ja ni fattar….
Ett av många härliga ställen inne i Visby som ni inte får missa om ni är där.
Jösses vilken värme vi har nu. Tänk att så här som det är nu hade vi det typ varje dag förra sommaren. Men härligt är det! Något som inte är härligt så är det algerna som drog in igår. Usch säger jag. Inte badvänligt alls… men nu ska det börja blåsa andra vindar så förhoppningsvis slipper vi dem här på västra sidan för ett tag. 
Idag kommer också Vendelas pojkvän ner till ön så det ska bli mysigt att få umgås med dem när de inte hänger inne i Visby. Vi börjar med stranden och när jag skjutsat dem in till Visby för en natt på stan så ska jag och Per testa Toftagårdens Smörrebröd. 
Ha en fortsatt härlig sommardag!
KRAM!

What do you think?

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

4 Comments
 • Mamma C
  juli 26, 2019

  Vilket smultronställe.
  Kram Carin

 • Ulrica
  juli 27, 2019

  Så himla mysigt ställe :). När jag såg rubriken så trodde jag först att det skulle komma ett recept på en drink av vinäger :-)). Sen mindes jag!! Jag hoppas du får en toppendag och att algerna ger sig iväg ut på havet! KRAM

  • tiname@live.se
   juli 28, 2019

   Det är verkligen så mysigt där! Ha ha, ja det kan jag förstå. Tack, algerna är väck och borta nu som tur är. Kramar tillbaka! //Tina

Previous
NÄR MAN FÅR FIRA MED NÄRA OCH KÄRA…