EN EPISK HELG PÅ TOFTA STRAND…

Heeey!

Vi har precis kommit hem efter att ha haft den skönaste helgen på stranden på länge. Både igår och idag har vi hängt på stranden hela dagarna och idag gick vi inte upp till vårt förrän vid 17.30. Och det tog emot kan jag säga. Episkt är ordet! Det har varit varmt både i luften och i vattnet och idag var det ingen vind att tala om och när jag badar som jag har gjort den här helgen… ja då är det utomlandskänsla på riktigt.

Vi försökte verkligen vara i nuet men vi kunde inte låta bli att längta lite efter att den här pandemin ska lugna ner sig så att vi kan få boka en resa utan krångel igen. Vi brukar försöka att komma iväg en sväng på hösten och en resa i februari men så blir det inte den här hösten och troligtvis inte till vintern heller tyvärr.

Igår åt vi lunch på Surflogiet.

Sista surfburgaren för den här sommaren… tillsammans med min darling!

Idag hämtade vi en wrap från Strandbaren.

Och rosé hemifrån…

Ja jösses vad säger man om den här avslutningen då. Den kunde inte ha blivit bättre. Jag är så tacksam för att vi har kunnat vara här på Gotland så länge. Och även om det på ett sätt har gått så fort så har ju sommaren pågått i all evighet. Att få njuta av såna här ljuvliga dagar i mitten på augusti, det får man inte vara med om så ofta.

Nu ska vi packa ihop lite av sommaren, laga lite mat och avrunda Gotland för den här gången. För när vi kommer ner nästa gång, som är om ett par veckor faktiskt då kommer det inte att vara sommarvärme och strandläge. Det känner jag mig rätt säker på. I morgon reser vi hem till Stockholm igen och det känns fint det med.

Ha en riktigt skön söndagskväll nu så ses vi i Stockholm!

KRAM!

What do you think?

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

6 Comments
 • Kia
  augusti 16, 2020

  Härliga bilder.💫. Ja vilken helg det blev, fantastiska dagar o kvällar🙏🙌. Ha det så bra och hoppas vi kan få till en dejt i Stockholm i höst. Kram😘😍

  • tiname@live.se
   augusti 17, 2020

   Tack Kia <3 Magiska dagar verkligen! Ja, det måste vi få till. Vi måste synka oss bättre ha ha :-). Kram //Tina

 • Mamma C
  augusti 17, 2020

  Vilken toppenavslutning på er Gotlandsvistelse.
  Kram Carin

  • tiname@live.se
   augusti 17, 2020

   Den kunde verkligen inte ha blivit bättre… Kram //Tina

 • Lena - gott för själen
  september 4, 2020

  Det låter verkligen toppen! Låter som att ni inte kunnat få en bättre avslutning. Så mysigt. Vi längtar också efter att resa. Hade en safariresa bokad i november, men det går ju inte så bra att fullfölja. Blir till att omboka!

  Kram Lena

  • tiname@live.se
   september 6, 2020

   Bästa avslutningen! Så trist att ni behöver avboka. Jag är glad över att vi kan åka till Gotland lite då och då, Kram //Tina

Previous
PÅ VÄG TILL VÄNNER PÅ KRÄFTSKIVA…