Mode

PÅ VÄG TILL VÄNNER PÅ KRÄFTSKIVA…

Inlägget innehåller reklamlänkar till Ellos och Lindex.

Hej på er i sommarvärmen!

Här somrar vi på som bara den. Det här sommarvädret som vi har haft från och till under sommaren var vi alla värda efter den här tråkiga virusvåren och att vi nu får högsommarvärme i mitten på augusti… so nice!

Igår tog jag på mig en gammal ”trasa” sen cyklade vi bort till fina vänner på årets andra kräftskiva. Så mysigt och så gott allting. Alla som var där har stuga här runt omkring Tofta Strand och det är så kul att vi har fina vänner här runt omkring på landet också. Glada roliga människor och när man lite allmänt tipsy och har fått skratta käkarna ur led när man cyklar hem i sensommarnatten, ja då har det varit en riktigt bra kväll.

Liknande klänning finns HÄR och HÄR. En annan snygg maxiklänning finns HÄR.

Jag älskar mina nomadsandaler som jag har haft i ett par år nu. De verkar tyvärr vara slut men jag hittade ett par liknande HÄR. Snygga till maxiklänningar tycker jag!

Idag har vi varit på stranden hela dagen och vilken pangavslutning vi får på den här gotlandssommaren. Det verkar som att vi ska få lika fint väder i morgon också och det tackar man ju inte nej till. På vägen hem från stranden cyklade vi förbi vänner som precis har köpt ett fritidshus här i samma område som vi bor. De har precis fått tillgång till huset och jag kommer så väl ihåg känslan man har när man för första gången kommer hem till sitt alldeles egna fritidshus och sätter nyckeln i låset. Magi… Så kul att de också nu blir en del av ”Toftafamiljen”.

Om en stund är det dags att tända upp grillen och njuta av ännu en fin sommarkväll. Vi hörs i morgon!

KRAM!

2 Comments

  • Monika

    Tänk att en ”trasa” kan vara så fin 😉 mycket klädsam modell och framförallt färg på dig.
    Kram Monika

    • tiname@live.se

      Åh tack snälla du för fina ord! Jag hade nästan glömt bort att jag hade den… det är bra att vara en hamster ibland :-). Kram //Tina

Leave a Reply

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *