Familj

EN FIKADEJT PÅ VETE-KATTEN…

Hej Hej!

Idag rundade vi av jobbet lite tidigare och tog tuben ner till City för att fixa några ärenden. Och jösses så mycket folk det var. Jag tror inte att jag sett så mycket folk i City någonsin. Inte ens på lönehelger eller kring jul. Många har nog valt att åka till Stockholm den här veckan istället för att resa någon annanstans verkar det som. Vi fick i alla fall gjort det vi skulle rätt snabbt och sen mötte vi upp Pers yngsta dotter Lilly och hennes mamma för en fika på klassiska Vete-Katten.

Klockan var ändå 16.30 när vi möttes upp och vi tänkte att då borde det ha lugnat ner sig med fikagäster men icke! Vi gick varvet runt i alla stora och små rum och när vi nästan hade kastat in handduken för att gå vidare så fick vi helt plötsligt ett bord.

Vi fikade, pratade bort ett par timmar och kollade in vad de hade i sina shoppingkassar…

Och sen var det dags att säga hej då.

Nu är vi hemma och ska varva att fixa middag med att packa lite lätt inför morgondagens tripp! I helgen kommer det inte att hinnas med något bloggande men ni kan alltid följa mig på Instagram @tiname_insta om ni vill se vad vi hittar på.

Ha en fin Alla Helgonahelg nu!

KRAM!

4 Comments

  • Maria -Wikers Liv

    Där är så fint! Men alltid mycket folk när vi har varit där. Populärt! Vi var in en snabbis på NK i söndags och det var mycket folk i farten redan då. Mycket folk inne på NK, och mycket folk ute på stan när vi körde igenom. Märks att restriktionerna är släppta.
    Kram och ha en mysig helg, vad ni nu ska hitta på.

    //Maria

    • tiname@live.se

      Ja det är supermysigt där och jag tänkte att det kanske skulle vara lite lugnare lite senare på dagen men icke… Kramar tillbaka och hoppas att ni har haft en fin helg! Kram //Tina

  • Helene

    Jag var och shoppade på stan förra lördagen med min väninna och vi sa samma sak har aldrig tidigare sett så många människor på stan.
    Hoppas ni får en fin helg🧡
    Vi ska på en stor födelsedagsfest i kväll och det var ju inte igår precis man var på fest😊
    Kram Helene

Leave a Reply

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *