Allmänt

NOVEMBER HAR BÖRJAT VÄLDIGT BRA…

Hej allesammans!

Ja november har börjat väldigt bra måste jag säga. Hittade fina blommor för en billig peng på Odenplan, har haft flow på jobbet, har tränat på gymmet två gånger, har ätit middag med en kompis på stan en av kvällarna, har fått umgås med med Pers äldsta dotter och hennes kompis och varit på ett event med bloggkompisar ikväll. Sämre start kan man ju ha första veckan i november tänker jag.

Fyra dagar av den här veckan har redan rasslat iväg i rasande fart och i morgon ska vi möta upp Pers yngsta dotter och hennes mamma som kommer upp till Sthlm över dagen. Och sen ska det packas för tidigt på lördag ska vi åka iväg på en liten helgtripp. Då väntar roligheter med fina vänner minsann.

De här mörka månaderna som vi har framför oss nu är ju i sig inte roliga någonstans men om man fyller dem med roliga aktiviteter så känns det ju betydligt lättare, eller hur? Vi har en bra mix vad gäller roliga grejer och ”bara vara” under november och december. I januari ser det hemskt mörkt ut så den månaden måste vi styra upp med något kul tänker jag. Men i februari lättar det igen för då väntar en resa till Gran Canaria.

Dags att börja runda av. Vi hörs!

KRAM!

2 Comments

Leave a Reply

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *