EN FIN VÄN PÅ BESÖK…

Halloj!
Åhhhh vilken härlig dag jag har haft med Ulrica idag. Jag tog ledigt under eftermiddagen för att få umgås med denna vackra människa som jag lärde känna på bloggminglet jag var på i våras. Så häftigt att ha fått en ny vän. Tänk vad bloggandet kan ta en… det trodde jag inte för sex år sedan när jag startade upp den här bloggen; att få förmånen att lära känna nya människor. Så fina dessutom!
Ulricas blogg hittar du HÄR och hon är en sååååå duktig fotograf. Hon tar magiska bilder!
Vi började med lite lunch… ugnsbakad lax med citron och rostade pistagenötter. Till det blev det pressad potatis, pesto, bubbel och babbel.
En fin present hade hon med sig också.
Så söta pippisar!
Sen blev det såklart massor av babbel om fotografering och bloggeri och ovärderliga tips från coach Ulrica. Så roligt att få lite bättre koll på hur allt funkar i den här världen. En värld som jag har kommit att tycka allt mer om ju mer jag har fått inblick i den. Den må upplevas som ytlig av många men det är så mycket mer än så. Ska utveckla det i ett inlägg framöver.
Som ni kanske märker så har det blivit några små förändringar vad gäller bloggen och hoppas att ni också gillar justeringarna lika mycket som jag gör. Efter den här dagen känner jag mig så fylld av energi och inspiration. Tänk att jag, som aldrig har haft en hobby eller något särskilt intresse för något äntligen har hittat något att pyssla med på min fritid. Känns faktiskt riktigt bra!
Tack Ulrica för en härlig dag och tack alla ni andra för att ni tittar in här hos mig!
KRAM!

What do you think?

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

4 Comments
 • Sallys hus
  januari 30, 2019

  Hej smulan!
  Ja visst är det coolt att man får så mycket kärlek och boost i den här världen <3 Ni ser ut att ha haft det dömysigt…förutom laxen då…;) hehe…
  Ulrica är verkligen duktig och jag tror aldrig man får för många tips i den här världen. Jag tänker nog mest på att bilderna är större va? Å din header…visst är den ny? Jag tycker du tar superfina bilder och snart är det vi som sitter där o myser..;) Kram på dig sötis så ses vi snart!

  • tiname@live.se
   januari 30, 2019

   Heej fina du! Ja det är fantastiskt verkligen. Är så glad för att jag började blogga för många år sedan. Den har gett mig så mycket! Ha ha, jag lovar dig att du slipper laxen när du kommer :-).

   Bilderna är inte större men de kanske ser lite större ut för att bilden i headern inte är kvar. I stället står det bara Tina ME i text. Tack snälla för fina ord om mina bilder. Jag tränar och tränar och det går sakta men säkert framåt… myrsteg :-). Jag ser såååååå mycket fram emot att få ses igen. Inte långt kvar nu. Bara drygt en vecka. Kramar i massor tills dess. //Tina

 • Ulrica
  februari 3, 2019

  Tack själv för en helt fantastisk dag, du är verkligen en stor energitablett att få umgås med. Jag är så glad att vi träffades, tack till Katta för det <3.
  Stor KRAM

Previous
PÅ VÄG NER TILL SJÖN…