PÅ VÄG NER TILL SJÖN…

Hej hej!
Hur har ni det i januarimörkret? Trist dag idag måste jag säga. Mitt knä strejkar och gör jätteont fortfarande så idag fick jag ta till det tunga artilleriet med inflammationsdämpande. Gillar inte dem. Tycker jag blir konstig av dem men ibland måste jag. Väntar ännu på mitt svar från MRT-undersökningen jag gjorde i förra veckan. Att det ska ta sån tid…
Tiden går som sagt och den här bilden på Vendela och Lilly är tagen vid Pers familjs landställe utanför Sandviken och Storvik i Gästrikland för rätt många år sedan. Lillskruttan på bilden fyller snart 14 och den stora 23 så det har gått några år…Under flera år, innan vi köpte vårt eget ställe var vi alltid där minst en dryg vecka varje sommar. Där har Per varit alla somrar sen han var liten och vandrat den lilla biten ner till sjön som Vendela och Lilly gör på bilden. Jag äskar den här bilden! Vendela var tonåring då med allt vad det innebär men här kunde hon verkligen slappna av och bara vara sig själv, lugn och harmonisk. Nu har hon inte varit allt för stökig men lite tonårsbrus fick vi så klart stå ut med.
Nu har vi printat ut den här bilden och gjort en liten tavla av den. Ska visa vid tillfälle vart den fått sin plats.
I morgon hoppas jag att jag och mitt knä mår lite bättre för då ska jag få besök av en fin vän. Ser så mycket fram emot det!
Så ha en fin måndagskväll!
KRAM!

What do you think?

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

6 Comments
 • Sabelhagens Olivlund
  januari 28, 2019

  Jättefin bild! Trevligt med en historia bakom bilden också.
  Trist med ditt knä, hoppas på snabb bättring.
  Kram Maria

  • tiname@live.se
   januari 29, 2019

   Tack så mycket! Det är verkligen så mycket känsla i den där bilden… Kramar //Tina

 • Bittan
  januari 28, 2019

  Vilken härlig bild i snöyran 🙂 Hoppas strejken snart är över det ingen hit att ha ont . Krya kram .

  • tiname@live.se
   januari 29, 2019

   Ibland kan man behöva lite sommarfeeling. Ja, nu får vi ta och blåsa av den där strejken… Tack! Kram!!!

 • Mamma C
  januari 28, 2019

  Hoppas ditt knä blir bättre, för ont vill man inte ha. Bilden var fin och kul när det finns en historia bakom den med.
  Kram Carin

  • tiname@live.se
   januari 29, 2019

   Nää nu börjar det bli lite tröttsamt med knät… Tack, ja den bilden gillar jag verkligen 🙂 Kramar tillbaka!

Previous
SE UPP I BACKEN…