Mina dagar

EN FÖRSMAK AV SOMMAR…

När bageriet i Tofta har öppnat då är den på gång… sommaren! Idag har den verkligen varit på besök. Vi har fixat och donat på tomten; räfsat det sista, klippt gräset för fösta gången, klippt rosorna (fast jag inte har den blekaste aning om hur man gör. Jag har gått på känsla… ha ha 🙂 och styrt upp trädgårdslandet men det viktigaste av allt; vi har kunnat legat och lapat sol i varsin brassestol för första gången. Hur underbart är inte det?!

Ett supergott Levainbröd blev ett av inköpen på bageriet.
Kanelbullar till fikat blev det också. Åhhh, det här är sommarfeeling…  En geting surrade också förbi och det var till och med så att den var välkommen till vår fikastund bara för att få fånga sommarkänslan riktigt ordentligt.
Philippa sår gräslök, ruccola och morötter i trädgårdslandet!

Nu är vi tillbaka i stan igen. Ingen av oss var speciellt sugen på att lämna Tofta men i morgon bitti är det fotbollsträning för Lilly så vi valde att åka hem. Vi fortsatte på sommartemat och klippte gräset även här hemma, tände grillen och tog ett glas rött… eller rättare sagt; P klippte gräset och tände grillen under tiden som jag hällde upp ett glas rött 🙂  Ligger efter med allt möjligt här hemma så det blir perfekt att få en dag till att fixa lite av varje.

Ha en härlig lördagskväll!

Kram!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *