Mina dagar

BRA JOBBAT…

Startade söndagen med en runda i spåret. Även om det inte syns på den här bilden så var det fullt med folk ute i spåret och det är det nästan alltid numer. Det har verkligen varit en löparboom nu ett tag men nu är det inte bara andra löpare man träffar på; ips vips så kommer det också cyklister i spåret. Tyvärr är det inte så många som promenerar längre vilket jag tycker är synd. Inte för jag saknar just gångarna speciellt men det var bra för mitt självförtroende att få springa om någon då och då, och inte som nu själv bli omsprungen hela tiden 🙂 Kom tillbaka snälla!!

Hemma igen så körde jag ett tag med mina nyfunna vänner så biceps och triceps fick sitt. Magen fick sig en omgång den också av bara farten. I sommar skall jag inte ligga i vassen, så är det bara!

Före!

Efter! Idag var det dags att ta bort höst- och vinterblommorna utanför entrén. Inte en dag för tidigt. Just nu ser det jag planterat lite tanigt ut men förhoppningsvis skall det ta sig och växa på sig lite. Nu får det vara färdigplanterat för min del. Grönare fingrar än så här har jag inte.

Vilken härlig tid det är nu! De små barnen är ute i kvarteret med kompisar och cyklar omkring, altandörren står öppen hela dagen, bara fötter i skorna, ljud av motorcyklar, doft av grill och det är inte hela världen om middagen blir lite sen för man har ju så himla mycket man vill hinna med nu när det är så ljust och härligt. Nu skall jag börja med middagen och ta mig ett glas vin för det tycker jag att jag är värd!

Ha en underbar söndagskväll hörni och njut av underbara maj!

Kram!

Leave a Reply

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *