Allmänt

EN HEJ DUNDRANDE TJEJKVÄLL…

I söndagskväll var jag på en hej dundrande tjejfest här i Tofta. Maria, min fina kompis hade bjudit in en hel hop med glada och härliga tjejer. Jag tror att vi var 50-60 stycken som minglade omkring på altanen i solen. Och vilken kväll det blev!

Men först mötte jag upp en annan fin kompis för ett glas på Tofta Beach House.

Här är hon… värdinnornas värdinna! Hon och hennes man är grymma på att styra upp stora kalas. Min härliga roliga Maria!!!

Och visst fanns han med och skötte markservicen under kvällen tillsammans med sin vapendragare.

Det bjuds på lite sommarmat stod det i inbjudan… Hm… det var värsta buffén och det var så gott allting!

Ett härligt gäng och många skratt blev det! En sån här kväll lever man länge på.

Nu har semestern sparkat igång på riktigt. Två dagar har passerat och vi mest styrt upp en massa inköp så att vi ska slippa att åka in till Visby på ett bra tag. Igår hade vi en mysig kväll med vår Vendela och idag har jag varit hos min gotlandsfrissa och fixat till utväxten samt satt om håret. Det var välbehövligt!

Resten av veckan är vi uppbokade på en del roliga grejer som vi ser så mycket fram emot. Följ mig på Instagram om ni vill hänga med i fall om jag inte hinner att blogga; @timame_insta

KRAM!

Leave a Reply

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *