Allmänt

Mañana Mañana…

Nu mina vänner så har vi checkat ut för fem härliga semesterveckor och det är Mañana Mañana här i huset som kommer att styra vår tillvaro. Jag har jobbat så sjukt mycket det här senaste året så jag känner faktiskt att jag förtjänar den här semestern.

Jag stängde ner min jobbdator vid lunch i fredags och Per ett par timmar senare, och mot kvällen poppade vi en skumpa som vi enligt tradition alltid gör när vi går på semester.

Vi hade också bokat ett bord på Toftagården som i år har fått en ny delägare i Pierre som tidigare har varit en del av Supperfamiljen. Han och Cilla kommer att göra stordåd. Det känner jag mig säker på. Jag tog in en chips med smetana och sikrom, och Per en Skagen till förrätt. Till varmrätt valde jag en Moules och Per en biff. Allt var jättegott!!! Missa inte om ni är i Tofta.

Vi fick sällskap av våra fina vänner som sen följde med oss hem. Älskar spontant!

Idag gick vi ner till Tofta Beach Club; den gamla badrestaurangen som är typ lika gammal som jag. I avvaktan på att det ska byggas ett hotell här med en massa härligheter så sminkas den här gamla byggnaden upp inför varje sommar. Det är slitet men det är ett riktigt bra sommarhäng på första parkett vid havet. Bra prisvärd mat har de också!

Idag var det lite mulet och blåsigt men ändå varmt så vi fick en härlig eftermiddag på TBC.

Den här sommaren har vi en del härliga grejer inbokade men också massor av tid för att bara vara. Vi har röjt och rensat en hel del inför sommaren så det ska också bli några svängar till återvinningen någon dag när det är risigt väder.

I morgon ska det bli sol så då ska jag försöka få lite färg på den här vinterbleka kroppen. Mot kvällen är jag bjuden på en hejdundrande tjej-AW hemma hos en av mina allra bästa vänner här i Tofta. Det kommer att bli så skoj!

Ha en fortsatt fin helg!

KRAM!

2 Comments

Leave a Reply

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *