Mode

EN HELG I LUGNETS TECKEN…

Inlägget innehåller en reklamlänk till KappAhl.

Hej på er allesammans!

Det blev en dags paus visst. Egentligen hade jag ju hur mycket tid som helst eftersom vi bara varit hemma och inte haft några uppstyrda aktiviteter alls efter en fullspäckad vecka, men helt plötsligt så har helgen bara sprungit iväg.

Vad har vi pysslat med då… jo, vi har ätit frukost ute på altanen om morgnarna. Grekisk naturell yoghurt med jordgubbar, det är sommarfrukost för mig…

… vi har hämtat lunch på Broman & Son i Gnisvärd. Missa inte om ni är i krokarna. Så galet god mat.

Om dagarna har vi fixat med att förbereda försäljning av lite grejer som vi vill göra oss av med här på landet. Vi har flyttat runt lite och lagt ut bland annat en soffa och en mediabänk till försäljning och vi har några spekulanter som ska komma och kika under morgondagen. Fint att grejerna kommer till användning hos andra tänker vi. Och så kan ju försäljningen finansiera alla våra restaurangbesök haha. Vi älskar ju verkligen att gå ut och äta men det har ni väl redan förstått!

Mot kvällarna har vi njutit av ett glas kall rosé på altanen.

Jag har också pysslat om våra tomatplantor som Lilly drivit fram. Alla plantor blommar och jag har tagit bort alla ”tjyvskott” så nu hoppas vi på att få skörda goda tomater så småningom.

Vissa avskyr ormbunkar (läs min man…) men jag tycker de är vackra och i brist på annat så tycker jag att de är fina att ha i en vas på bordet.

Efter ett träningspass på cykel under eftermiddagen idag så testade vi vår nya muurikka som vi köpte förra året men aldrig använde. Det blev en kycklingwok och vi inser att vi har lite att jobba på vad gäller finslipning av värmeregleringen. Vi behöver träna lite helt enkelt. Jag längtar också efter vår lilla utbyggnad av uteköket så att vi kan få plats med både grill och muurikkan. En spaning bara… varför är alltid slangar orange, gula eller gröna? Varför inte exempelvis svarta så att de smälter in lite bättre?

För en gångs skull så har vi i år kunnat njuta av ljumma ljusa sommarkvällar utomhus. Lovely!

Mina sköna byxor i linnemix hittar ni HÄR.

Ha en fin uppstart på nya veckan!

KRAM!

2 kommentarer

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *