Allmänt

NÄR MAN FÅR HÄNGA MED SIN BÄSTIS PÅ SURFERS I VISBY…

Hej Hallå!

Så här såg det ut igår kväll när vi väntade på bussen som skulle ta oss in till Visby. Regnet vräkte ner och det gjorde det sen från och till hela kvällen. Men det var varmt som bara den och vi hade tur att det inte vräkte ner som värst när vi skulle förflytta oss mellan olika ställen.

Våra vackra vänner mötte upp oss vid busstationen och därifrån gick vi ner till Stora Torget på ett glas i väntan på vårt bord på Surfers. Jag och Kia är ”bästisar” sen tonåren och det är alltid lika roligt när vi fyra hänger. Vi bara fortsätter där vi avslutade senast vi sågs.

Vi fick sitta ute på den lilla gården vid entrén och det var supermysigt att sitta där och äta under tiden som regnet smattrade på markisen ovanför oss.

Vi åt så mycket god mat, precis som alltid när man äter på Surfers. Kia och Everts son Daniel som också är min gudson är en av de ansvariga på Surfers i Visby och vi blev så bortskämda under kvällen av honom och hans vänner. Vi fick prova nya rätter och jag som nästan aldrig dricker drinkar beställde också in en Negroni. En av få drinkar jag gillar. En och annan shot slank visst också ner…

Kvällen övergick till natt och vi tog sista bussen hem och trots att det blev sent så har jag varit pigg idag. Och vilken rolig och härlig kväll vi fick med två av de roligaste och snällaste vi känner.

Idag har vi varit på stranden. Det är fortfarande väldigt varmt här på ön men idag har det fläktat vilket har varit så skönt. Vi köpte en grillad kyckling igår som vi skulle göra en kycklingsallad av och ta med men när vi kom hem inatt så låg den där jäkla pippin kvar på bänken här hemma så den fick vi vaska. Den hade fått legat framme liiite för länge för att vi skulle våga äta den. Det fick bli en hämtsallad från Matbaren på Tofta Beach Club istället.

Ikväll blir det grillning här hemma. Som jag älskar dessa härliga sommardagar- och kvällar. Jag tar verkligen vara på varenda sekund av det här ljuvliga.

Ha en fortsatt fin tisdag!

KRAM!

6 kommentarer

 • Mamma C

  Vilken kväll fast regnet var med er till och från.
  Så mycket gott ni åt med.
  Nej kyckling ska man inte äta som legat framme.
  Kram Carin

 • Helene

  Så mysigt det ser ut finns inget bättre än att träffa fina vänner och njuta av god mat tillsammans.
  Jätte fin klänning du hade på dig💚
  Här hemma är det tokvarmt, vi har ännu inte fått något regn men hoppas det kommer som utlovats det behövs verkligen så torrt.
  Kram Helene🌸

  • tiname@live.se

   Eller hur! Vi tar igen så mycket just nu. Tack vad gullig du är! Här har det regnat varannan dag nu och det behövs verkligen! ´Ha det fint. Kram //Tina

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *