Mode

EN HELT VANLIG ONSDAG I MARS…

Inlägget innehåller reklamlänkar till Ellos, Bubbleroom, KappAhl, H&M och Åhléns.

Hej på er!

Vad har ni pysslat med idag? Vi har jobbat, kört en powerwalk och kompletteringshandlat lite inför kvällens middag som blir en morot- och sötpotatissoppa med koriander och kokos. Om det blir gott så lovar jag att jag ska dela med mig av receptet.

Den har dagen tror jag har slagit rekord i växlande väder. När vi var ute och gick på lunchen så var det strålande sol och det var varmt och skönt. När vi kom hem slog det om på en sekund och det började toksnöa. Sen har det hållit på så hela dagen. Sol och snö om vartannat. Typiskt marsväder. Det här snöandet verkar ju aldrig vilja ge med sig.

HÄR finns en liknande mjuk och gosig skjortjacka som jag har och HÄR hittar ni en som är lite mer slät. HÄR hittar ni skjortjackor i varierande längd och i olika färger och mönster. Den svarta tröjan som jag har på mig som knappt syns har jag köpt HÄR och den har en perfekt längd tycker jag. Superskön är den också.

Jag spanar också efter en skön mysdress som jag kan ha här på landet och HÄR har jag spanat in ett par mjuka byxor. HÄR finns tröjan som hör till. Finns i flera olika färger.

Nu är det dags att hjälpa till med middagen känner jag så tack och hej för idag så hörs vi i morgon.

KRAM!

6 Comments

  • Monika

    I mina öron låter det inte som en god soppa, morötter, sötpotatis och kokos är inte ingredienser som ingår i vår matlagning. Jag tycker verkligen inte om söt mat och som tur är så är min man enig. Koriander är ju en riktig vattendelare, älska eller hata. Här är det älska hos oss båda. Så skönt och praktiskt när man har relativt lika matsmak, det förenklar.
    Kram Monika

    • tiname@live.se

      Vi älskar allt med morötter, sötpotatis, kokos och koriander så den här soppan var en riktig höjdare för oss. Men smaken är ju som baken, eller hur! Kram //Tina

Leave a Reply

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *