EN HELT VANLIG TORSDAG…

Hej allesammans!

Den här veckan den gick ju i ett huj! Redan torsdag kväll och i morgon är det sista jobbardagen för den här veckan. Idag har jag varit på Arlanda och jobbat och det var förvånansvärt många människor på flygbussen. Det är både bra och dåligt. Bra för att jag blir glad över att jag ser att det finns ett resande trots allt men dåligt för att jag inte tycker om att trängas med människor på flygbussen. Alla är förvisso väldigt duktiga på att hålla avstånd men det hjälper ju inte när det blir trångt. Man får vara glad så länge man slipper ha någon okänd bredvid sig men det känns olustigt när folk omkring en hostar och snörvlar.

Annars har det inte något speciellt förutom att det varit sommarvärme ute idag så den här dagen ska jag ha med mig nu när vi går mot bistrare tider.

I helgen ska jag lägga ner lite tid på att hitta inspiration till att fixa lite här hemma tänkte jag. Vi har ju bott här i fyra år nu och det kliar i fingrarna att få fixa lite nytt här och där. Ibland räcker det med att man bara flyttar runt lite grejer så blir det som nytt men något sprillans nytt skulle också vara kul.

Vi får se vad som händer…

Ha en fin avslutning på veckan och uppstart på helgen!

KRAM!

What do you think?

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

4 Comments
 • Lena - gott för själen
  september 25, 2020

  Ja, när ska det ta slut det där eländet. Tycker så synd om de äldre och de i riskgruppen som blir isolerade!

  Kram Lena

  • tiname@live.se
   september 27, 2020

   Ja eller hur… nu börjar det kännas lite hopplöst faktiskt… Kram //Tina

 • Mamma C
  september 25, 2020

  Här har vi munskydd så fort vi vistas utomhus och det är det lag på just nu. Men om det hjälper vet jag inte, men känns lite tryggare om någon snörvlar när man går förbi.
  Har tulpanerna kommit nu? Har inte varit på vår marknad på flera veckor eftersom man inte vill trängs i onödan. Kanske måste kolla in blommorna till helgen där i alla fall.
  Kram Carin

  • tiname@live.se
   september 27, 2020

   Ja man vet ju inte om de hjälper eller inte men jag ser allt som oftast att man har munskydden under hakan och tar bort dem så fort man ska prata. Kanske har de en effekt i form av att man blir påmind om vad som pågår… Kram //Tina

Previous
SKÖN MANCHESTERSKJORTA PÅ PLATS OCH NU STRULAR PRECIS ALLT MED TEKNIKEN…