SKÖN MANCHESTERSKJORTA PÅ PLATS OCH NU STRULAR PRECIS ALLT MED TEKNIKEN…

Inlägget innehåller reklamlänkar till Gina Tricot och Ellos.

Halloj!

Alltså på riktigt vad är det som händer??? Jag har insett att det vilar en teknikförbannelse över mig…

Just nu strular tekniken med mig på alla plan. På jobbdatorn så försvann helt plötsligt Skypeikonen för att bjuda in till möten och efter tre veckor så var det ännu inte löst. Alla kliade sig i huvudet och förstod inte vad det var jag råkat ut för. Men som tur var hade jag beställt en ny dator och i den nya fanns den på plats tack och lov. Igår hände något konstigt med den så det gick inte att stänga av datorn. Men när den hade fått stått och tugga typ ett par timmar så löste sig det till slut. Men då dog möjligheten att komma åt min jobbmail via mobilen. Suck… det blir morgondagens projekt.

Att jag har problem med min privata nya dator som jag köpte i januari i år har väl inte undgått någon. I två dagar har jag nu haft kontakt med Apple-supporten och när vi nu gjort alla uppdateringar och återställningar som finns att göra så är det bara att bita i det sura äpplet och lämna in den för reparation. Suck en ny dator med så mycket problem… Den här versionen är tydligen känd för att ha många problem och jag är så så sur över att jag har lagt ner så mycket pengar på en dålig årgång.

Dessutom har det hänt grejer med min blogg. Det går inte längre att söka efter inlägg och det är också lite annat smått och gott som strular. Måste ta tag i det också på något sätt. Morr!!!

Utöver det så har det hänt något med mitt objektiv. Bilderna blir suddiga så det är verkligen hög tid för mig att köpa ett nytt. Det har bara inte hunnits med den här veckan när allt annat har strulat hela tiden.

Men nu behöver ju inte själva jag vara skarp utan det viktigaste är ju att ni får se min nya manchesterskjorta. HÄR hittar ni den. Jag tycker att den är snyggast till ett par svarta vaxade byxor. HÄR finns ett snyggt par och HÄR och HÄR också. Jag hade tänkt att jag skulle ha mina svarta grova boots till för det hade varit snyggt men de låg längst in i garderoben i en kartong och jag orkade helt enkelt inte böka mig in där efter dem just idag. Ett par svarta sneakers står annars på min önskelista nu. Jag gav bort mina till Vendela för jag hade köpt fel storlek så det är bara att kolla upp ett par nya.

Ja, det dagens rapport. Inte rakt igenom positiv precis men ändå en glimt av min vardag för tillfället. Med förhoppning om en bättre dag i morgon…

KRAM!

What do you think?

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

6 Comments
 • Mamma C
  september 24, 2020

  Teknikensvärld är ett He…te ibland. Det ska bara fungera, punkt slut.
  Tänk att manchester är poppis igen. Din skjorta var fin.
  Ha en bra torsdag.
  Kram Carin

  • tiname@live.se
   september 24, 2020

   Eller hur! Jag blir galen… Tack så mycket och ha en fin avslutning på veckan! Kram //Tina

 • Christina
  september 24, 2020

  Snygg skjorta , skjortjacka verkar väldigt poppis i höst. Tyvärr kommer jag inte in på sidorna du länkar till , teknikstrul är inte kul , varit så länge nu. Ha en fin em / kväll //Christina

  • tiname@live.se
   september 24, 2020

   Tack så mycket! Det är kul att manchester kommer tillbaka. Men vad synd, hoppas att det ordnar sig med tekniken så att du kan komma in på länkarna för de verkar funka i alla fall. Tack detsamma! Kram //Tina

 • Lena - gott för själen
  september 25, 2020

  Men herregud så mycket galenskaper kring tekniken! Alltså sånt där kan verkligen få igång mig. Jag blir hysterisk! Som tur är har jag äldsta sonen (it-konsult) som räddar upp det mesta.

  Skitsnygg skjorta förresten!

  Kram Lena

  • tiname@live.se
   september 27, 2020

   Åhhh lyckos dig… Tack snälla! Kram //Tina

Previous
DAGS FÖR LITE HÖSTFÄRGER…