Allmänt

EN HYLLNINGSKONSERT TILL MARIE FREDRIKSSON…

I går mot kvällen mötte vi upp härliga vänner vid vinbaren Combo på Odenplan. Ett mysigt litet hak som jag verkligen kan rekommendera. Vi startade upp kvällen med en charkbricka och ett gott glas rött till.

Målet för kvällen var Berwaldhallen där Sveriges Radios symfoniorkester arrangerade en hyllningskonsert till Marie Fredriksson.

Så mäktigt!!! Och vilken vacker konsert det blev.

Nästa stopp blev Supper där vi åt en god middag.

Härlig kväll med många skratt och prat om livet.

Där nånstans borde vi ha gått hem men nej då kom vi på den briljanta idén att vi skulle avrunda på Tyge & Sessil; en liten mysig vinbar som ligger på Brahegatan.

Jag älskar små vinbarer! Så himla mysigt att glida in och sippa på ett gott glas rött. Och det var ett bra tag sedan vi sågs allihop så vi hade mycket att ta igen så det var så värt att det blev en sen kväll.

Idag har vi bara varit. Sovmorgon, långfrukost och en promenad till Torsplan för att handla till kvällens middag. Nu sitter vi här i soffan och det är det bästa med den här årstiden tycker jag; att man med gott samvete kan få tända ljus, krypa upp i soffan med en balja te och höra hur stormen Babet viner utanför. Mysigt!

Ha en fortsatt fin lördag!

KRAM!

5 Comments

Leave a Reply

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *