HÄR KOMMER RECEPT PÅ TVÅ GODA RÄTTER…

Har jag sagt att vi tycker väldigt mycket om mat? Eller det har ni säkert märkt om ni följt mig ett tag. Vi lagar alltid middag ihop på kvällarna och i helgen lagade vi en asiatisk laxrätt som var jättegod. Receptet hittar ni HÄR. Det är lite hetta i den här rätten. Det står att man ska ha tre msk Sambal Oelek. Jag tyckte det lät oproportionerligt mycket så vi tog bara en knapp msk och det blev lagom eftersom jag inte gillar mat som är för stark. Den här kommer vi absolut att laga igen.

I veckan har vi också lagat en favorit; Persiljejärpar med kokt potatis, en sås med svart vinbärsgelé, inlagd gurka och rårörda lingon. Svingott det med! Receptet finns HÄR. Att göra rårörda lingon är så enkelt. Ta 350 gr färska eller frysta lingon och blanda med 1 dl strösocker. Rör runt tills sockret smält. Klart!

Vi gjorde ordentligt med mat så nu har vi mat över till lunchlådor också.

Ikväll blir det en ny rätt som vi aldrig gjort tidigare. Vi får se om den kvalar in på listan bland favoriter.

I övrigt är det full fart på jobbet. Det är så roligt att lära känna verksamheten ur ett helhetsperspektiv som jag får göra nu och dagarna bara susar förbi. I morgon är det redan torsdag och på fredag ska vi på roligheter igen. Jag är säker på att det kommer att bli en härlig fredagskväll!

Ha en fortsatt fin vecka!

KRAM!

What do you think?

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

2 Comments
 • Mamma C
  oktober 19, 2023

  Tack för recepten och så gjorde jag egna rårörda lingon med när vi bodde i Sverige. Enkelt, billigare och gott.
  Kram Carin

  • tiname@live.se
   oktober 21, 2023

   Visst är det både enkelt och gott med rårörda lingon! Kram //Tina

Previous
DET DÄR MED FLÄRD… OCH ATT BLANDA BILLIG HUDVÅRD MED DYR…