EN KVÄLL MED FINA VÄNNER…

Hej hej!
Vilken härlig start på den här Gotlandssvängen. En middag med våra fina vänner Maria och Lasse stod på agendan igår och det är ju så roligt att vi bor typ grannar här i Tofta och även väldigt nära varandra i Stockholm. Märkligt hur det kan bli.
Det blev påsktema light vad gäller dukningen och vi passade på att köra en grillpremiär. Vi blev ju blåsta på grillkvällarna i somras eftersom det blev eldningsförbud här på ön så vi får ta igen det nu under våren.
Som tilltugg till Cavan gjorde jag ett fat med lantchips, crème fraice, röd lök, löjrom och dill. Bara att klicka ut helt random så är det klart. Enkelt och gott!
Lilla Molly var väldigt intresserad av vad som fanns på fatet.
Solen tittade förvisso fram till grillningen men det var inte någon värme ute direkt.
Vi bjöd på kyckling, fläskfilé, halloumi, majskolvar, sparris och hemmagjorda pommes.
Till efterrätt bakade jag en enkel chokladkaka med glasyr av Marabou mörk choklad.
En mysig kväll!
Idag ska vi bara hänga här i Tofta och inte aktivera oss med någonting annat än att vi om en stund ska gå ner till havet. För er som är nya här inne så kan det kanske verka förvirrande med våra stugor. Ibland visar jag den ena och ibland visar jag den andra men vart bor vi egentligen? Men det är så att min familj, dvs mina föräldrar, syster etc har en liten vit kalkstensstuga som ligger precis vid havet. Där har vi varit om somrarna under hela min uppväxt. Jag och min egen familj har en stuga som ligger en bit därifrån och det är där vi alltid bor när vi är här nere på ön.
Nu är det dags för en promenad. Ha en härlig söndag!
KRAM!

What do you think?

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

4 Comments
 • Hannas krypin
  april 15, 2019

  Men åh så gott med grillat. Måste nog grilla den här veckan. Har inte haft grillpremiär än. Vad roligt att ni bor så nära varandra både i Stockholm och på Gotland. Intressant hur det slumpar sig ibland.

  • tiname@live.se
   april 15, 2019

   Ja, det med att grilla, det är något visst med eller hur? Kram //Tina

 • Ulrica
  april 15, 2019

  Fint som alltid, så himla fin dukning med de små äggen <3. Och härliga bilder!! Att umgås med fina vänner är det bästa som finns. Kram Ulrica

  • tiname@live.se
   april 15, 2019

   Vad gullig du är Ulrica. Tack! Ja visst är det och jag längtar efter att vi ska få möjlighet att umgås igen. Kram //Tina

Previous
EN BÖRJAN I ALLA FALL…