EN KVÄLL PÅ RÖRSTRANDSGATAN MED VÅRT CREW…

En av de mysigaste sakerna med att komma tillbaka till Stockholm igen är att få hänga på Rörstrandsgatan här hemma i Vasastan. Restauranggatan som sommartid förvandlas till en mysig gågata. Restaurangerna förtjänar väl ingen Michelinstjärna precis men de är helt ok för ett mysigt häng.

Vi brukar samlas här med våra stockholmsungar när vi alla kommit hem från Gotland för att äta eller bara ta ett glas. I kväll var en sådan kväll.

Den här lilla killen har börjat skolan precis och han är så stolt över det. Älskade lillpojke… jag fattar inte att han redan är så stor. Må han få en fin uppstart i skolvärlden och att han kommer att få känna sig trygg och självklar.

Och det här lilla flickebarnet då… som nu ska vara själv på förskolan utan sin storebror. I veckan som kommer så ska vi hämta upp dem dem båda på fritids och förskolan en av dagarna och då ska vi skämma bort dem så mycket som vi bara kan.

Bus med farbror Johannes…

Våra tre äldsta ungar. Jag är så oerhört stolt över dem och älskar dem så mycket. Tänk att jag har haft turen att få bli deras mamma.

Nu har vi rundat av den här kvällen och i morgon har vi lite att dona med innan vi åker iväg på äventyr över helgen. Häng med på stories på Instagram (tiname_insta) om ni inte vill vänta på nästa blogginlägg så får ni veta vad vi kommer att pyssla med över helgen.

Vi hörs!

KRAM!

What do you think?

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

2 Comments
 • Mamma C
  augusti 20, 2022

  Så härligt att träffa barnen igen på hemmaplan.
  Ha en fin helg.
  Kram Carin

  • tiname@live.se
   augusti 22, 2022

   Ja, det är oslagbart! Kram //Tina

Previous
NÄR MAN BLIR LÄMNAD I STICKET OCH ÄR TILLBAKA PÅ RUTA ETT…