EN KVÄLL PÅ STAN…

Här kommer ett litet bildregn från gårdagskvällens lilla tripp in till Visby. Vi startade upp med ett glas rosé på Krönet som har den vackraste “utsikten i stada”. Att sitta här i solen och sippa på något gott och titta ut över takåsarna och havet är magiskt! 
När vi väl kunde slita oss från solen och utsikten knallade vi nedför backarna och kullerstenarna till Supper. Där åt vi sydamerikanskt och det här stället är ju också så härligt mysigt och maten är fantastiskt god. Vi beställde in fyra olika smårätter som vi delade på och det räckte gott och väl för vi rullade ut från restaurangen efter några timmar.
Till sist avrundade vi kvällen med en vit Sangria på Wallers innan vi hoppade på bussen hem till Tofta igen. En mysig kväll med min älskade P. 
Idag vaknade vi upp till stormvindar och en grå himmel. Kallt är det också och vad är det för typ av sommar vi har i år? Vilka svängningar. Kanske är det läge för en loppistur idag… Jag skall bara bearbeta min man lite först. Jag tror nämligen inte att det står högst upp på hans lista idag :-). 
Ha en fin torsdag!
KRAM!

What do you think?

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

No Comments Yet.

Previous
STENHUSE GÅRD…