Mina dagar

UTFLYKTERNA DUGGAR TÄTT NU…

Hallå på er alla semesterfirare! 
Vad gör man dessa dagar när vädret inte alls vill vara med och det är 12 grader, blåst och duggregn ute? Jo man åker på utflykter och idag bar det av till östra Gotland. Vi startade upp med en lunch på Rökeriet som ligger precis nere vid havet i Katthammharsvik. Restaurangen drivs av Ullis, en fd arbetskamrat till mig och där måste ni stanna till om ni är i krokarna. Fisksoppan är sååå himla god!
Nästa stopp blev vid Sysne fiskeläge och Fiskbutiken där vi köpte rökta flundror, vitlöksmarinerade räkor och grillad lax till kvällens middag. På vägen därifrån tittade vi införbi Conny och hans pryl- och kuriosabutik. Vill ni hitta roliga, lite udda prylar av hög kvalitet så skall ni titta införbi ladan i Sandviken där han håller till. Vi hittade en fin liten blå vas som passar perfekt uppe på sovloftet. På vägen tillbaka till västra sidan av ön gjorde vi några loppisstopp men tyvärr blev det inga mer fynd idag.

Sista stoppet blev hos Maria på Berså här i Tofta där vi tog en fika innan vi åkte hem igen. En mysig dag trots att detta måste ha varit sommarens hittills absolut sämsta dag vädermässigt. 
Nu när vi är tillbaka hemma igen så har jag faktiskt tänt en brasa. Rätt otippat att man skulle känna för att göra det mitt i sommaren men det var så kallt och ruggigt och jag var så frusen. Men nu tittade solen fram igen här i Tofta och nu håller vi alla tummar för att detta bara var en tillfällig väderdipp.
KRAM!

Leave a Reply

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *