Mina dagar

EN KVÄLL PÅ STELOR…


Efter en härlig dag med stughäng och lunch på Ebba & Klaras nere vid stranden så cyklade vi längs med havet bort till Västergarn som ligger någon km från Tofta. Precis innan man kommer in i själva samhället så ligger Stelor, en liten gård som numer är ett hotell med en mysig restaurang. Här brukar det också vara konserter i ladan under sommaren.
Och vilken kväll vi fick! Kvällen var varm och ljummen och då passade kockarna på att flytta ut sitt kök på gården och lagade maten där. Underbart ju! Där kunde man gå och småsnacka lite med dem under tiden de lagade vår mat. Ute på gården finns det leksaker till barnen och massor av ytor att leka och springa på och i hagen finns det lamm att klappa så har man barn så är det här stället som man skall åka till och äta middag. 
Vill man inte äta så kan man ta något att dricka och slänga sig i en av bäddarna som finns ute på ängen. 
En riktigt härlig kväll med god mat och bra service!

Det jag inte tycker är härligt och som är ett nytt fenomen är att när man som barnfamilj är ute på restaurang eller i andra sammanhang där man befinner sig bland andra som exempelvis på färjan, på flyget mm så låter man sina barn ha mobiler, Ipads och datorer och det är inget fel på det, verkligen inte, men allt oftare så låter man ljudet vara på. Sjukt irriterande att höra ljud från filmer och spel mm från alla möjliga olika håll. Hur svårt kan det vara att ge barnen ett par hörlurar så att inte alla runtomkring behöver ta del av allt? Vi har alltid haft med våra barn i alla sammanhang och barnen ska vara med men lite respekt måste man faktiskt visa de som är runtomkring tycker jag. Så, nu har jag fått gnällt lite också…
Efter Stelor cyklade vi hemåt i den ljumma sommarkvällen. Vi sladdade också införbi Pub Ladan och tog ett glas vin innan vi avrundade denna lördagskväll.
Idag är det lite hemmafix som står på schemat och mot kvällen ska vi åka in och hämta småtjejerna och så skall jag passa på att pussa på lilla Loa. 
Ha en fin söndag!
KRAM!

Leave a Reply

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *