Mina dagar

ANNE NILSSONS ATELJÉ…

Som jag skrev tidigare så tittade vi förbi Anne Nilssons ateljé strax intill Sysne fiskeläge i går. Hon gör härliga figurer i betong, skålar mm och målar. Jag älskar hennes surikater men nu hade vi redan snöat in på en flodhäst så det fick bli en sån. Vi köpte också en torrnålsgravyr. ”Min knappvärld” heter den och den är så vacker i all sin enkelhet. Jag tror att de båda kommer att passa bra in i vår nya lägenhet.

 Nu sitter vi här hemma och väntar på att solen skall titta fram och jag tror minsann att den är på gång nu. Vi var sugna på en sväng ner till stranden idag men det blåser lite. Å andra sidan så är det bara att gå upp till stugan igen om det visar sig vara för svalt där nere. Problemet är bara att här uppe blir det så in i bomben hett. Vår tomt är så skyddad från vind och det är både på gott och ont.
I kväll skall vi cykla över till Västergarn och äta middag på Stelor. Vi har bara ätit lunch där tidigare och varit på konsert så det ska bli spännande. Det sägs att maten skall vara riktigt bra!

 Ha en fin lördag ni alla fina som tittar in. Uppskattar det!
KRAM!

Leave a Reply

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *