EN KVÄLL PÅ SURFERS…

Hej Hej!

Här var vi igår kväll; på bästa favoritstället Surfers. Surfers ligger precis intill Stora Torget i Visby. Om ni gillar fantastiska drinkar och mycket smak i maten med influenser från Sichuanprovinsen i Kina (inte nödvändigt starka smaker) så är det här stället för er. De allra flesta som går hit för första gången är sen fast för alltid. Surfers finns också i Stockholm på Norrlandsgatan. Missa inte!

Vi var här med delar av vårt crew. Pers Alla hjärtans dagspresent till oss. We like!

Ska man dricka drinkar så ska man göra det här. Dessa alkoholfria varianter skojar man inte bort!

Bönor, Tofu, Lyckobringande räkbollar som man doppar i en gudomlig marinad, Bang Bang mm… sanslösa smakupplevelser. Nu kom de inte med på bild men Surfers revbensspjäll tillagade med kanel och stjärnanis; jag lovar… ni kommer att tycka att de är de godaste spjällen ni någonsin har ätit.

Älskade ungar!

Under ett par timmar kunde vi förtränga att det pågick en pandemi och vi fick uppleva någon slags vanlig vardag men 20.30 var det dags att utrymma restaurangen och vi kastades tillbaka till verkligheten. Det är smått surrealistiskt att uppleva att vid den tid som restaurangerna som bäst brukar fyllas med middags- och bargäster… då ska alla ut. Så himla märkligt.

På vägen till bilen passerade vi vår gamla fina kvarterskrog. Vi bodde runt hörnet under rätt många år och jag hoppas, hoppas, hoppas att krögarna överlever det här…

Tomt och öde på Stora Torget. Här är det i vanliga fall ett myller av människor.

Nu ska vi snart packa ryggan och gå ner till stranden där vi ska möta upp fina vänner och gå en sväng. Solen ska visst titta fram idag men jag har inte sett röken av den ännu. Prognosen för veckan ser i alla fall strålande ut. Komsi komsi våren, jag är så redo!

Ha en fin söndag!

KRAM!

What do you think?

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

No Comments Yet.

Previous
NÄR MAN ÄR PÅ ÄGGJAKT OCH KOMMER HEM MED NÅGOT HELT ANNAT…