Allmänt

DET BLEV EN DAG PÅ STRANDEN…

Hej allesammans!

Hoppas att ni har en fin helg! Vår är jättehärlig men som vanligt går den för snabbt. Det blev en dag på stranden idag. Vi mötte upp våra fina vänner Maria & Markus för en promenad längs med havet bort till Gnisvärd där vi stannade och fikade innan vi vände tillbaka. Vi tog med oss både kaffe och varm choklad och just varm choklad är ju så mysigt. Så många barndomsminnen som poppar upp.

Det är inte ofta som jag och Per är på bild tillsammans. Oftast är det jag eller Per som tar bilderna på varandra men nu gjorde Markus en insats och lyckades fånga oss båda samtidigt.

När vi kom fram till Gnisvärd så hade någon ställt en bänk där och det passade ju oss perfekt.

Mysigt att få snicksnacka ett par timmar.

När vi kom hem så tog jag bilen och körde tillbaka till Stylemood där vi var igår. Det var ett par grejer som jag såg när vi var där som jag inte kunde släppa så jag var tvungen att åka tillbaka. Nu finns de på plats här hemma hos oss och en vacker dag ska jag visa er vad.

Nu ska vi äta en något sen middag här alldeles strax. En god middag, en brasa i kaminen och sen ett avsnitt av en bra serie sen är den här söndagen förbi. Skön helg!

Vi hörs!

KRAM!

4 Comments

  • tiname@live.se

   Eller hur! Tur att man kan ses utomhus i alla fall. Jag fick en pangstart på nya veckan. Hoppas att du också får en fin vecka! Kram //Tina

 • Maria - Wikers Liv

  En dag på stranden i februari, så otroligt härligt! Längtar till ”mitt hav” också…
  Jättefina bilder och så fina bilder på er tillsammans! Vi har heller inte mycket bilder på oss tillsammans. Har tänkt på det lite, på sista tiden, att det kanske man ska bli bättre på… livet kan ju förändras så fort… och jag tycker det är så mysigt att se bilder på mina föräldrar tillsammans nu… nu när mamma inte finns med oss längre…
  Ha en fin ny vecka Tina och njut av livet och kärleken!
  Kram/Maria

  • tiname@live.se

   Verkligen underbart! Förstår att du längtar. Tack för alla dina fina ord! Vi är verkligen urkassa på att se till att vi båda är med. Jag ska bli bättre på att be om hjälp med att andra tar bilder på oss. Hoppas att du också får en fin vecka Maria och njut av samma saker du också! Kram //Tina

Leave a Reply

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *