Mode

EN LÄNGRE OVERSHIRT…

Inlägget innehåller reklamlänkar till H&M.

Hej på er så här på måndagskvällen!

Nya veckan har rullat igång och här sitter jag och vilar lite. Jag har ju nämnt att jag har haft ont lite överallt i slutet på sommaren. Smärtor och värk som har flyttat runt i rygg, axlarna och i nacken. Det sista som hände var att min ena vrist svullnade upp och började göra ont. Det har blivit mycket mycket bättre med ryggen, axeln och nacken och också med vristen men jag känner ännu av den när jag har gått mycket som vi gjorde i helgen. Men jag vill hoppas att det onda är på väg bort. Vad det nu kan vara… jag har sent omsider kanske kopplat det till Covid-19 eftersom jag också har haft ett konstigt tinnitusljud i örat. Jag trodde länge att det var ett riktigt ljud och att det var något med våra vattenledningar i huset på Gotland som vi har haft problem med och blev sur på Per för att han inte hörde det tills jag förstod att det bara var i mitt huvud. Men det upptäckte jag först när ljudet följde med upp till Stockholm… Jag har hört att andra som har varit sjuka har känt av liknande symtom men jag vet inte om det kan vara så. Konstigt är det i alla fall. Vet ni?

Ikväll gick vi upp till Torsplan för att storhandla och då passade jag på att vila vristen lite under tiden som vi tog ett par bilder på min nya skjortjacka. Overshirts har ju varit populära nu ett tag men jag har inte riktigt hittat hem där men den här långa varianten fastande jag för. Den har ett riktigt bra pris för den här typen av mode som kanske inte stannar så länge. Då känner jag att jag kan slå till. Jag har lätt för att tröttna på sånt som inte är klassiskt så därför skulle jag inte i första taget köpa något som är trendigt för stunden om det inte har ett riktigt bra pris.

HÄR hittar ni den. De är rätt stora i storlekarna så man kan gå ner en eller två storlekar om man inte vill ha den oversized som är tanken. HÄR hittar ni en som är enfärgad och HÄR har ni en i filtad ullblandning. Sååå fin den med och den finns liksom de andra i olika färger.

Förutom jobb, yoga och storhandel så har det inte hänt så mycket mer idag. En helt ok måndag ändå!

Vi hörs!

KRAM!

8 Comments

 • Christina

  Snyggt !! Var till Karlstad i helgen och såg så många fina skjortjackor.Köpte ingen men är jättesugen , det blir nog en kortare modell för mig i så fall 🙂 . Kram Christina

 • Maria

  Jag gillar verkligen dig och din blogg men nu blir jag lite förvånad… Om du misstänker Covid-19, varför går du då och storhandlar??? Hade det inte varit bättre att du stannade hemma och bokade ett Covid-test???

  • tiname@live.se

   Hej Maria, Vad roligt att du gillar bloggen :-). Jag misstänker inte att jag har Covid-19, då har du missuppfattat mig. Jag har redan haft Covid-19 i månadsskiftet mars/april och då var jag isolerad här hemma under sjukdomstiden. Det har jag skrivit om här på bloggen. Sedan dess har jag varit frisk men efter ett ryggskott i början på sommaren så har jag haft problem även med axeln, nacken och en fotled. Under sommaren testades jag för antikroppar och det visade att jag då hade starka antikroppar. Det jag undrade över var om någon hört att man kan ha komplikationer efter Covid-19 i form av led- och muskelvärk och kanske tinnitus. En tanke bara som kanske var väldigt långsökt men jag vill minnas att jag har läst om det någonstans. I övrigt så vet jag att antikroppar kanske inte stannar för evigt. Det är ingen som vet ännu. De är kanske redan borta så vi fortsätter att leva som om vi inte har haft Covid-19. Vi håller avstånd, tvättar händerna, jobbar i huvudsak hemifrån och är försiktiga när vi umgås med familj och vänner. Mina föräldrar har jag inte fått kramat om sen i januari så jag skulle nog vilja påstå att jag/vi är väldiga försiktiga trots att vi försöker att ha ett så gott liv som vi kan under de här omständigheterna. Så vi storhandlar och umgås med familjen och våra närmaste vänner eftersom jag känner mig fullt frisk i övrigt. Ha en fortsatt fin tisdag! Kram //Tina

   • Maria

    Aha, då hänger jag med och förstår dig! Hade helt missat att du haft covid eller så kom jag helt enkelt inte ihåg!🙈 Hoppas du får bra hjälp med värken du har nu och ha en fin höst! Kram, kram! /Maria

    • tiname@live.se

     Ingen fara alls, det var jag som var väldigt otydlig. Jag tänkte inte på att jag utgick ifrån att alla visste och det är ju inte alldeles självklart. Jag inser att jag kunde ha formulerat mig annorlunda. Man kunde ju verkligen tro att jag inte alls brydde mig och så är det ju inte. Ha en fin höst du också och tack för att du tittar in till mig. Det uppskattar jag jättemycket! Kram //Tina

 • Lena - gott för själen

  Riktigt snygg skjorta! Samma här, köper sällan nåt som är trendigt om det handlar om mycket pengar.

  Den där värken låter inte bra. Får hoppas att det är snabbt övergående. Min exman hade precis samma symptom (för tio år sedan). Han blev jättesjuk till sist, med en värk som han knappt stod ut med, och hög feber. Blev inlagd. Efter 14 dagar fick han diagnosen psoriasisartrit. Det är väldigt vanligt att man får artrit när man redan har psoriasis. Nu vet jag ju förstås inte hur läget är för din del, men det kanske kan vara en ledtråd.

  Kram Lena

  • tiname@live.se

   Tack! Jag vet med mig hur lätt jag har för att tröttna på sådant som inte är klassiskt så jag försöker att undvika att lägga mycket pengar på trendiga grejer. Oj vad tråkigt. Det är ingen rolig diagnos. Tack för tips. Jag har inte psoriasis (vad jag vet) men man kan kanske ha psoriasisartrit utan att ha vanlig psoriasis. Om det blossar upp igen så ska jag ta tag i det och bottna i vad det kan vara. Kram //Tina

Leave a Reply

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *