JAG INSER ATT JAG VARIT OTYDLIG OCH I MORGON SKA VI SKILJAS ÅT, MIN VAPENDRAGARE OCH JAG…

Hej på er!

Jag måste börja med att be om ursäkt för att jag var otydlig och skrev slarvigt igår i mitt blogginlägg. Jag inser nu att man lätt kan tro när man läser min text att jag tror att jag har Covid-19 och att jag trots den misstanken gick iväg till matbutiken för att handla med symtom. Så är det inte! För den som inte läst just de inläggen från i våras så förstår jag att man lätt kunde dra den slutsatsen.

Jag har redan haft Covid-19 i månadsskiftet mars-april och har testats positivt för antikroppar. Jag har varit frisk sen dess men det jag menade – som jag inte skrev – var att jag undrade över om någon visste om muskel- och ledvärk och tinnitus var kända komplikationer efter Covid-19 eftersom jag hade haft Covid-19 i mars. Jag vill minnas att jag läst det nånstans. Hur som helst så vad det i alla fall det jag menade. Jag känner mig kärnfrisk, tinnitusen är borta, jag har lite ont i vristen ff och vi är precis lika försiktiga nu som vi var innan vi fick Covid-19 för man vet inte hur länge man har antikroppar. De kanske redan är väck…

Nog om det…

I morgon misstänker jag att jag kommer att bli av med min vapendragare Mac ett tag. Som ni ser på bilden så är det sjukt störande med ett rosa fält mitt i skärmen. Det lutar åt att det är ett problem med hårdvaran och det lär de inte lösa under morgondagen tyvärr. Jag får helt enkelt skaka liv i min gamla och hoppas på att den håller ihop tills den här är fixad. Surt sa räven…

Nu ska det lagas riktig husmanskost här hemma; pannbiff med lök. Någon mer än vi som har total torka vad gäller middagsrätter just nu?

KRAM!

What do you think?

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

6 Comments
 • Mamma C
  september 30, 2020

  Hoppas du får ordning på din dator snart.
  Pannbiff med lök är inte fel alls.
  Kram Carin

  • tiname@live.se
   oktober 2, 2020

   Jag ska få hämta den på måndag och jag är så lycklig :-). Kram //Tina

 • sallyshus
  september 30, 2020

  Heeeej fina <3
  Nu har jag läst i kapp igen och den här gången tänkte jag skärpa mig och skriva några rader…
  Jiiiises jag har ju helt slutat ta mig tid att kommentera…DUMT ju…
  Så trist med datorn…hoppas det löser sig..
  OCH åååååååå vad jag läääängtar till Stockholm. Det är något visst med vår vackra huvudstad. Å du visar så mycket fint från parker, barer och restauranger så man känner att man vill dit på direkten…

  Hoppas vi kan ses snart…saknar dig!
  Kraaaaam

  • tiname@live.se
   oktober 2, 2020

   Komsi komsi!!! Kan du inte komma hit så hittar vi på något roligt? Typ i november när det är som mörkast. Jag saknar dig också. Det var sååååå längesen vi sågs nu. Kram <3 //Tina

 • Lena - gott för själen
  oktober 1, 2020

  Hehe, ja det har du rätt i. Det kunde ju misstolkas. Nu visste ju jag om att du haft covd-19 så jag reagerade inte 🙂

  Ja mat ja. Herregud vad det är tråkigt att hitta på! Men pannbiff är ju gott, så tack för tipset 😉

  Kram Lena

  • tiname@live.se
   oktober 2, 2020

   Ja ibland skriver man utan att tänka… Pannbiff är underskattat för det är ju så gott. Kram //Tina

Previous
EN LÄNGRE OVERSHIRT…