Allmänt,  Mode

EN LÖRDAGSUTFLYKT TILL STYLEMOOD…

Inlägget innehåller reklamlänkar till Bubbleroom och Åhléns.

Vilken härlig dag vi har haft idag! Sol och klarblå himmel. Lite blåsigt som ni ser men det är ju vi gotlänningar rätt vana med. Att få uppleva att ljuset kommer tillbaka är ju helt underbart. Just nu är klockan drygt 16.30 och det har bara börjat skymma ute. Det går fort nu och det blir lite ljusare för varje dag som går. Vilken energi det ger!

Det ger också energi att få hälsa på härliga Johanna i hennes butik Stylemood i Västergarn. Hon säljer så himla fina grejer och det fick helt enkelt bli vår lördagsutflykt. HÄR hittar ni hennes webshop (obs! inget samarbete, bara tips om en driftig och duktig tjej, och hennes butik).

Ser ni faten/assietterna längst ner i bild? Det var de vi skulle hämta upp idag. Vi gav ju bort dem i födelsedagspresent till min äldsta sons sambo Linda men de hann tyvärr inte komma fram till oss i Stockholm innan vi reste ner hit till Gotland. Men hon vet att hon ska få dem nu när vi kommer tillbaka till Stockholm i veckan som kommer.

Alltså jag dööööör så fina de är. De tillverkas av Emma som tillsammans med sin man Martin driver Prima Gård i Bunge. Dit måste ni åka om ni är på Gotland. I min Gotlandsguide så kan ni läsa mer om Prima Gård. HÄR hittar ni guiden som avhandlar just den delen av ön.

Vi tog även en sväng förbi bageriet i Klintehamn och köpte lite fikabröd så nu har vi tänt en brasa här hemma och har ett skönt lördagshäng i soffan. Lika skönt som det är att hitta på olika typer av aktiviteter på helgerna, lika skönt är det att göra ingenting. Vi har ju jobbat på bra med träningen i veckan så då är man ju värd att få lata sig lite, eller hur?

Min dunkappa är inne på andra säsongen nu men en liknande med 20% rabatt finns HÄR. HÄR och HÄR hittar ni svarta blanka byxor (de kan man ha till precis allt) och just nu är det 20% kampanjpris på ett helt gäng olika byxmodeller. Min mössa är också från förra säsongen men HÄR har ni årets modeller av Carin Westers snygga mössor.

Ha en fortsatt fin helg så hörs vi säkert i morgon!

KRAM!

6 kommentarer

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *