Allmänt,  Mode

BJUDEN PÅ HEMMA-AW…

Inlägget innehåller en reklamlänk till Lindex och MQ MARQET.

Efter dagens jobb och ett bra styrkepass så bjöd Per in mig till en hemma-AW. Han har fixat en charkbricka och till den dricker vi skumpa som blev kvar efter gårdagens lilla firande. Så nu sitter jag här och mumsar, sippar på skumpan och bloggar. Sämre kan man ju ha det på en fredagskväll, eller hur?

Vi skulle egentligen ha träffat fina vänner här hemma hos oss ikväll men de fick tyvärr lämna återbud på grund av Covid. Det är såååå många runt omkring oss som är smittade nu. Även om vi har tre sprutor och varit sjuka i Covid så var det för snart två år sedan, precis när smittan kom till Sverige så vi känner oss inte på något sätt säkra. Det är inte frågan om ”om” utan om ”när” vi ska få tillbaka det där eländet så vi kommer att fortsätta som vi har gjort hittills ännu ett bra tag framöver skulle jag tro. Men känslan av att myndigheterna inte längre kan bestämma över mig är fantastisk!

Har också surfat runt lite idag på nyheter i butikerna och hittade bland annat den HÄR som såg så härlig ut. Finns i flera färger. Den HÄR föll jag också för. Jag gillar när man kan dölja det där fluffet runt magen lite. Tips!

Ha en underbar fredagskväll. Vi hörs!

KRAM!

2 Comments

Leave a Reply

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *