EN MAGISK KVÄLL PÅ SURFLOGIET…

Asså… är ni på Gotland och det är en riktigt fin kväll och vindstilla som det var igår så måste ni ta er till Surflogiet som ligger på stranden i Tofta. De serverar enklare maträtter av typen burgare, sallad och wraps och det finns även en bar om man bara är ute efter ett barhäng. De har också ett ekologiskt tänk som är genomgående i allt. Det gillar vi!
Här hänger vi en hel del på somrarna; både för att äta lunch om vi är en dag på stranden eller om vi vill njuta av solnedgången som i går kväll. Man träffar alltid på vänner och bekanta här och just igår kväll var det en sån där magisk kväll som det inte brukar vara så många av en sommar. När havet ligger blankt, solen är som ett eldklot när den går ner och man hejar och snackar med folk lite hit och dit.
Ett enkelt och avslappnat ställe som också är barnvänligt. 
Att få dela den här kvällen med den snyggaste och finaste av män gör ju inte saken sämre…
Vi åt högrevsburgare med sötpotatispommes. Sååå gott!
Sen satt vi där till solen gick ner…
En fin kväll att plocka fram ur minnet sen i vinter när det blåser, snöar och är kallt…
Idag har vi vaknat upp till ännu en solig, varm fin dag och det får bli stranden för oss. Har ätit frukost ute på altanen och nu är det dags att börja packa ihop grejerna och bege oss ner till havet. Det är också dags för oss att styra upp nästa event här hemma för nästa helg kommer det ett stort gäng vänner hit och firar in vår nya altan. Vi får helt enkelt förena nytta med nöje idag på stranden.
Ha en fin dag!
KRAM!

What do you think?

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

No Comments Yet.

Previous
KALASDAGS…